четвъртък, 14 Декември 2017 08:06 ч.

Miss Beauty нагази в музикалния бизнес

Парчето е бързо и ритмично, точно в мой стил, казва пловдивската красавица Мария Пешева
17.02.2017   |   15:35
Прочетена: 713   |
Коментари: 0
Miss Beauty нагази в музикалния бизнес

Мария Пешева официално влезе в музикалния бизнес. Пловдивската красавица, която спечели първата в историята титла Miss Beauty, записа първата си песен, научи "Марица". Парчето се казва "Над нещата" и е на композитор от Гърция. Текстът е на Ангел Дончев. В проекта участва и Карлос. 

"Песента е много бърза и ритмична. Нахакана - точно в мой стил. Защото Мария Пешева е над нещата", разкри хубавицата. Записите продължили няколко часа в студиото на Ангел Ефтимов, а през цялото време екипът много се забавлявал.

Съвсем скоро ще започнат и снимките на клипа, за който Мария ще се бръкне с 5-цифрена сума. Вече е подбрала хората, които ще работят по него.

Засега Мария отказва да издаде подробности около видеото. Казва само, че ще е скандално и много горещо. "Общо взето песента е с послание. Какво е то - ще го запазя в тайна. Съвсем скоро всички ще разберат", лаконична е Пешева.

Очаква се парчето да се завърти по музикалните телевизии в средата на март. /Марица.бг

Miss Beauty нагази в музикалния бизнес
Miss Beauty нагази в музикалния бизнес

Топ новини
Сложиха нови спирки, а къде са плочките
14.12.2017   |
06:18   |
111
Коментари: 0
Пътниците се радват на новите спирки, които най-после са монтирани почти в целия град. Но тротоарната  настилка до заслоните далеч не навсякъде е изрядна.  На бул....