вторник, 27 Януари 2015 08:19 ч.

Анджелина изплака: Отивам си!

Анджелина Джоли напуска киното със сълзи
07.12.2012   |   10:56
Прочетена: 13089   |
Коментари: 0
Анджелина изплака: Отивам си!

Анджелина Джоли шокира феновете си по цял свят, след като призна в известно британско предаване, че напуска киното. „Отивам си вече, време е! Това е неизбежно и колкото и да ми е мъчно, твърде много време и енергия отдадох на кариерата си, за сметка на децата. Аз съм преди всичко майка и искам да бъда такава."

С тези думи красивата Бранджелина срази милионите си почитатели. Сълзите се четяха в очите й, но тя е категорична, че няма да отстъпи от решението си, пише Kliuki.bg.

Тя не скри, че животът й коренно ще се промени след венчавката й с Брат Пит, но побърза да допълни, че няма да напусне киното веднага след това. Все пак, когато децата навлязат в тийнейджърска възраст, тя е решена да се посвети изцяло на тях, без, разбира се, да загърбва хуманитарните си дейности.

И сега тя усилено се занимава с миротворческа дейност, но скоро няма да може да я съчетава с киното и отглеждането на децата си.

Решението й предизвика бурни реакции сред феновете й по цял свят. Те не искат да се разделят с нея като актриса, макар дотогава да има още няколко години.

 

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (0)
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
На делото днес: Имамите искат водещи арабисти да им превеждат в съда
27.01.2015   |
09:45   |
146
Коментари: 5
Арабисти от Ислямския институт да преведат отново документите по делото за радикалния ислям. За това ще настояват Ахмед Муса и останалите дванайсет души днес в Апелативния съд....