четвъртък, 23 Ноември 2017 09:33 ч.

Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

20.02.2017   |   17:37
Прочетена: 445   |
Коментари: 0
Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитно изказване след края на двубоя със Славия на Националния стадион "Васил Левски". Той намекна за отправена заплаха, но не пожела да навлиза в конкретика. "Искам да кажа само няколко думи. Времената във футбола, в които хората плашат други с физическа разправа, отминаха. Може някои да страдат за това, но тези времената наистина отминаха. В днешно време шампион става най-добрият отбор на терена. Няма да влизам в полемики, няма да отговарям на г-н Венци Стефанов. Видя се кой беше по-добрият отбор.

Победихме без напрежение. Ако се бяхме напънали още, можехме да напомним на Славия за онази победа с 6:0. Няма да отвръщам на никого. Поздравявам играчите на Славия, бориха се момчетата, теренът бе труден за игра. Поздравявам и треньора им. Времената, в които хората се псуват по коридорите и се плашат, отминаха. Мен не ме е страх. Не съм страхливец", каза Петричев, след което избегна последвалите журналистически въпроси.

тагове

Топ новини
Ральо Ралев: Искам децата ми да се гордеят с баща си
23.11.2017   |
08:03   |
237
Коментари: 0
Инж. Ральо Ралев е на 41 години. Завършил е Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”, по професия е инженер-химик. Работил е в пловдивската Инспекция по...