вторник, 25 Април 2017 13:32 ч.

Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

20.02.2017   |   17:37
Прочетена: 314   |
Коментари: 0
Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитно изказване след края на двубоя със Славия на Националния стадион "Васил Левски". Той намекна за отправена заплаха, но не пожела да навлиза в конкретика. "Искам да кажа само няколко думи. Времената във футбола, в които хората плашат други с физическа разправа, отминаха. Може някои да страдат за това, но тези времената наистина отминаха. В днешно време шампион става най-добрият отбор на терена. Няма да влизам в полемики, няма да отговарям на г-н Венци Стефанов. Видя се кой беше по-добрият отбор.

Победихме без напрежение. Ако се бяхме напънали още, можехме да напомним на Славия за онази победа с 6:0. Няма да отвръщам на никого. Поздравявам играчите на Славия, бориха се момчетата, теренът бе труден за игра. Поздравявам и треньора им. Времената, в които хората се псуват по коридорите и се плашат, отминаха. Мен не ме е страх. Не съм страхливец", каза Петричев, след което избегна последвалите журналистически въпроси.

тагове

Топ новини
Оставиха убиеца на Бонка от "6 септември" в ареста
25.04.2017   |
12:08   |
283
Коментари: 0
  Шофьорът, убил жена на пешеходна пътека в Пловдив, остава в ареста. Апелативният съд отказа да уважи жалбата на Асен Гюрганчев срещу определение на Окръжен съд...