четвъртък, 27 Юли 2017 17:49 ч.

Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

20.02.2017   |   17:37
Прочетена: 389   |
Коментари: 0
Шеф на Лудогорец намекна за отправена заплаха

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитно изказване след края на двубоя със Славия на Националния стадион "Васил Левски". Той намекна за отправена заплаха, но не пожела да навлиза в конкретика. "Искам да кажа само няколко думи. Времената във футбола, в които хората плашат други с физическа разправа, отминаха. Може някои да страдат за това, но тези времената наистина отминаха. В днешно време шампион става най-добрият отбор на терена. Няма да влизам в полемики, няма да отговарям на г-н Венци Стефанов. Видя се кой беше по-добрият отбор.

Победихме без напрежение. Ако се бяхме напънали още, можехме да напомним на Славия за онази победа с 6:0. Няма да отвръщам на никого. Поздравявам играчите на Славия, бориха се момчетата, теренът бе труден за игра. Поздравявам и треньора им. Времената, в които хората се псуват по коридорите и се плашат, отминаха. Мен не ме е страх. Не съм страхливец", каза Петричев, след което избегна последвалите журналистически въпроси.

тагове

Топ новини
110-сантиметровата Дани: Аз съм нормална жена, но в умален размер
27.07.2017   |
16:54   |
65
Коментари: 0
Как ще изтеглите пари от банкомат, ако ръстът ви е само 110 сантиметра? Няма да можете, защото повечето устройства в Пловдив надхвърлят тази височина. Също толкова трудно е да...