сряда, 28 Юни 2017 17:13 ч.

Шефска треска друса държавата

Служебният кабинет маха от поста и ръководителя на НИМ Божидар Димитров
23.02.2017   |   07:10
Прочетена: 1784   |
Коментари: 13
 Шефска треска друса държавата

Шефска треска раздруса държавата. След като вчера служебният вътрешен министър Пламен Узунов поиска освобождаването на главния секретар на силовото ведомство Георги Костов, сред органите на реда се заговори, че областните директори по места се канят да излизат в болнични, за да се спасят от евентуално уволнение.

Заподозрян за включване в „епидемията” се оказа и шефът на пловдивската полиция старши комисар Христо Разсолков. 34-годишният началник ще бъде в болнични поне още 30 дни, след като претърпя във ВМА - София операция на контузен глезен и е в гипс, научи "Марица".

Служебната метла на кабинета вчера отвя и директора на Националния исторически музей Божидар Димитров, за чието място Министерството на културата обявява конкурс. Нови шефове ще се търсят за още два големи музея, както и на Националния институт за недвижимо културно наследство.

Още четете на страниците на в."Марица"


Топ новини
Пловдивчанка: Залепиха стикер на колата, а от години паркирам там
28.06.2017   |
14:49   |
786
Коментари: 0
Масирана акция по лепене на стикери на коли за неправилно паркиране върви в града. Хората се оплакват, че автамобилите им осъмват с фишове, а спират от години на същите места....