вторник, 23 Май 2017 02:14 ч.

Шефска треска друса държавата

Служебният кабинет маха от поста и ръководителя на НИМ Божидар Димитров
23.02.2017   |   07:10
Прочетена: 1736   |
Коментари: 13
 Шефска треска друса държавата

Шефска треска раздруса държавата. След като вчера служебният вътрешен министър Пламен Узунов поиска освобождаването на главния секретар на силовото ведомство Георги Костов, сред органите на реда се заговори, че областните директори по места се канят да излизат в болнични, за да се спасят от евентуално уволнение.

Заподозрян за включване в „епидемията” се оказа и шефът на пловдивската полиция старши комисар Христо Разсолков. 34-годишният началник ще бъде в болнични поне още 30 дни, след като претърпя във ВМА - София операция на контузен глезен и е в гипс, научи "Марица".

Служебната метла на кабинета вчера отвя и директора на Националния исторически музей Божидар Димитров, за чието място Министерството на културата обявява конкурс. Нови шефове ще се търсят за още два големи музея, както и на Националния институт за недвижимо културно наследство.

Още четете на страниците на в."Марица"


Топ новини
Болшой Московский цирк пръска Колодрума по шевовете ВИДЕО
22.05.2017   |
21:54   |
1890
Коментари: 0
Зала "Колодрума", колкото и да е голяма, тази вечер се пръска по шевовете за спектакъла на Болшой Московский цирк, предаде репортер на Марица.бг от мястото....