сряда, 22 Ноември 2017 10:53 ч.

Чистим Пловдив заедно в събота

14.09.2017   |   13:45
Прочетена: 364   |
Коментари: 0
Чистим Пловдив заедно в събота

Генерална уборка ще има в събота от 10 часа в Пловдив. От общината канят доброволците да се включат в поредната акция „Да изчистим България заедно!”. Тя е част от събитията, предвидени в програмата на  „Европейската седмица на мобилността”, която се провежда  от 16 до 22 септември.  

Чували и ръкавици ще раздават пред Радио-телевизионния център до Сахат тепе,  в парк „Лаута” до  хотел "Пловдив" и  на беседката до барбекюто, на  Гребната база пред ресторант „Гребеца”, до Розариума и Отрезвителя, до детската железница на Младежкия хълм. Сборни пунктове ще има също така до паметника на Васил Левски на Бунарджика, на  бул. "Марица-север"  до магазин „Лекси”, в кв. "Гладно поле" пред кметството на "Източен", в парк "Източна Румелия" на ул. „Кукуш”.  Целта е градът да бъде по-чист и по-красив, подчертаха от общинската дирекция "Екология".


Топ новини
Тежките счупвания от остеопороза често завършват фатално
22.11.2017   |
10:06   |
23
Коментари: 0
Остеопорозата е прогресивно системно заболяване на костния скелет, което се характеризира с понижена маса и влошена микроархитектура на костта, водещи до повишен риск от...