неделя, 28 Май 2017 09:41 ч.

Черната Златка със супер двойничка в Пловдив

25.02.2017   |   20:20
Прочетена: 4451   |
Коментари: 14
Черната Златка със супер двойничка в Пловдив
Снимка: Открийте разликите

 

Бургаската плеймейтка Златка Димитрова си има двойничка в Пловдив, установи наблюдателен репортер на Марица.бг. При това риалити звездата и обикновеното момиче, живеещо под тепетата, са наистина като две капки вода. Пловдивчанката, която е пълно копие на нахаканата моделка, се казва Надежда и е на 27 години.

За разлика от известната в цяла България Златка, която от години се подвизава по най-лъскавите места в София, момичето от Пловдив живее в гетото на Пловдив – квартал „Столипиново”. В сряда Надежда заедно със свои близки бе дошла в двора на ДКЦ „Изток”, за да се възползва от възможността за безплатен преглед на флуорограф в мобилния кабинет. Тя обаче остана разочарована, защото дошла да се жалва от бъбречни болежки, а в кабинета на колела преглеждали за туберкулоза.

Само преди няколко месеца пък Черната Златка, както е известна Димитрова в светските среди, роди сина си в луксозна клиника с всички екстри.

Въпреки разликите в битието на двете красавици, ако ги срещнете заедно една до друга, сигурно ще си помислите, че са близначки. Ако не вярвате, вижте снимките.

 

Златка Димитрова
Златка Димитрова
Надежда от махалата
Надежда от махалата
Като две капки вода
Като две капки вода

Топ новини
Психар закла двама - защитили мюсюлмански момичета
28.05.2017   |
08:28   |
618
Коментари: 0
Двама мъже починаха след като бяха намушкани, защото защитили две мюсюлмански момичета във влак в щата Орегон, съобщи ВВС. Единият мъж се казва Талиесин Мирдин Намкай-Меш, а...