неделя, 26 Март 2017 01:40 ч.

Часовници за 100 бона изчезнали при коронясването на Роналдо

11.01.2017   |   21:15
Прочетена: 522   |
Коментари: 0
Часовници за 100 бона изчезнали при коронясването на Роналдо

Шест скъпи часовника са били откраднати, докато тече церемонията на ФИФА по награждаването на най-добрите футболисти в света за миналата година. Те са били подготвени като награда в отделните индивидуални категории.

Часовниците Hublot Big Bang на обща стойност около 93 хил. евро са изчезнали някъде между централата на ФИФА и студиата, където се проведе събитието.

От ФИФА са се обърнали към полицията. "Проверяваме какво се е случило с часовниците. Те изчезнаха някъде", заяви говорител на международната федерация, цитиран от "Дейли мейл".

Организаторите успели бързо да подсигурят други часовници за победителите в отделните категории. За най-добър футболист за 2016 г. беше определен Кристиано Роналдо.

Това не е първият случай, в който във ФИФА има проблем с подаряването на часовници.

Преди две години ФИФА води вътрешно разследване за евентуално нарушаване на етичния кодекс от членове на изпълнителния комитет, получили часовници от един от спонсорите на бразилската конфедерация (CBF) по време на световното първенство.

Тогавашният президент на УЕФА Мишел Платини отказа да върне подаръка, оценяван на около 25 хил. долара.


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (0)
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Последно напомняне: часовника!
25.03.2017   |
23:14   |
358
Коментари: 0
Тази вечер си лягаме по зимното часово време и ще се събудим по лятното. Ще спим 1 час по-малко, но пък утре вече ще се стъмни малко по-късно. Осезаемо ще усетим как се...