петък, 15 Декември 2017 04:35 ч.

Фолк певицата Димана стана гримьорка

Пайнерката се упражнява върху своите приятелки
24.02.2017   |   09:14
Прочетена: 2363   |
Коментари: 0
Фолк певицата Димана стана гримьорка

Фолк певицата Димана има нова страст. Заедно с музикалните проекти пловдивчанката започна да се занимава и с грим. Димана си е накупила всякакви професионални материали и вече се упражнява върху своите приятелки.

"Колкото съм по-ангажирана, толкова по-пълноценна и удовлетворена се чувствам. А най-странното е, че когато ежедневието ми е изпълнено с повече задачи, съм по-организирана и успявам да свърша всичко", споделя чаровната брюнетка.

Най-голямо удоволствие  доставяли усмивките на хората, които са се доверили да ги гримира. Музиката обаче ще си остане най-голямата любов на певицата и засега няма да се отказва от нея. Все още не мисли да отваря собствен салон, а ще продължи да гримира само като хоби.

Наскоро Димана взе с отличие последния за този семестър изпит. Тя учи музикална педагогика в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Певицата е на мнение, че всяко едно образование и обучение открива нови хоризонти.

По отношение на музикалните проекти изпълнителката споделя, че е направила една пауза, която до голяма степен е била умишлена - на мнение е, че преекспонирането на един изпълнител не винаги е добра идея.

Затова и тя си е дала малко повече време, за да обмисли добре предстоящия си сингъл, който съвсем скоро ще представи на публиката. "Песента ми пасна от раз, съвсем скоро предстои и заснемането на видеоклип към нея", разкрива още Димана.


Топ новини
Хиляди нови работни места в Пловдив и региона
14.12.2017   |
22:28   |
949
Коментари: 0
Хиляди нови служители и многомилионни инвестиции отчетоха големите фирми по време на церемонията по връчването на годишните отличия за стратегически инвеститор за Пловдив и...