петък, 17 Ноември 2017 23:18 ч.

Три зодии днес с шанс за пробив

Всичко е възможно за Козирога, Телецът вади скрити козове
14.09.2017   |   06:20
Прочетена: 2494   |
Коментари: 0
Три зодии днес с шанс за пробив

 

Овен

Дадена информация днес може да ви даде сериозно предимство пред останалите. Само ще ви е трудно да обясните как точно сте се сдобили с нея.

Телец

Сега е моментът да извадите всички скрити козове. Не му мислете и не пазете нищо за утре. Каквото направите днес – това ще е.

Близнаци

Бъдете по-широко скроени и толерантни. Много е важно да не се затваряте в собствените си граници и дори да ги разширите.

 Рак

Колкото и да не ви се вярва, нещата са точно такива, каквито са. Само ще загубите време в опити да ги промените. Адаптирайте се.

Лъв

През този ден ще разберете, че дълго време сте имали напълно погрешно впечатление за важен човек. Може би е късно, но все пак опитайте да промените отношението си.

Дева

Денят не е подходящ за експерименти в никакви отношения. Заложете на добре познатото старо, то със сигурност няма да ви предаде.

Везни

 В момента ви е трудно, но самите вие сте се поставили в тази ситуация. Изтрайте още малко, преди да решите, че трябва да се предадете напълно.

Скорпион

Бъдете честни с другите и себе си и вземете най-доброто решение за вас самите. Първо обичайте себе си и след това нещата ще се наредят.

Стрелец

Колкото и да не ви се вярва, нещата се нареждат по най-добрия начин, макар и той да не изглежда такъв в началото.

Козирог

Бъдете по-смели в желанията си. Сега всичко е възможно, доколкото фантазията ви го позволява. Не я ограничавайте.

Водолей

 През този ден ви очаква ново запознанство. Може да се окаже, че въпросният човек ще промени много от възгледите ви за света. Позволете му го.

Риби

Бъдете по-сигурни в себе си. Не отстъпвайте изобщо от принципите си и това което искате. Напълно възможно е да го получите в пълния му обем.

 

От аctualno.com

 


Топ новини
Гледайте НА ЖИВО Григор Димитров срещу Буста ЛИНК
17.11.2017   |
22:18   |
454
Коментари: 0
Григор Димитров излиза за трета победа на финалите на АТР в Лондон срещу Буста. Двубоят е без значение за класирането на българина, но победителят в тази среща ще вземе 200...