понеделник, 23 Октомври 2017 19:59 ч.

Тошко Неделев бележи на нежния фронт

Звездата на Ботев отправи любовно послание в социалните мрежи към красавицата Анита Терзийска
12.08.2017   |   17:16
Прочетена: 664   |
Коментари: 0
Тошко Неделев бележи на нежния фронт

Героят на Ботев Пловдив от финала за Суперкупата на България Тошко Неделев доказа, че освен брилянтно изпълнени фалове, умее да бележи и на интимния фронт. Нападателят разби фенове и врагове със снимки във Фейсбук, от които става ясно, че добрата му форма се дължи както на треньорите, така и на страхотната жена до него.

В социалната мрежа футболистът се обясни в любов на красивата Анита Терзийска. Така връзката на Неделев с впечатляващата брюнетка вече не е тайна за никого. Любимата на звездата празнува рожден ден в четвъртък и това стана повод за признанието на Тошко.

"Честит рожден ден, Любов! Бъди жива и здрава, много щастлива и си остани винаги същият прекрасен човек! Обичам те!", обясни се в любов Неделев, като гарнира излиянието си със снимка, на която двамата с Анита се целуват страстно.

Нежното обяснение предизвика бурна подкрепа, защото Тошко показа, че освен мъжкар на терена, владее изкуството да бъде нежен и обичащ в личния си живот.


Топ новини
При смяната на лева ще закръглят цените нагоре, заплатите надолу
23.10.2017   |
18:20   |
871
Коментари: 0
Георги Ганев е икономист и програмен директор по икономически въпроси в Център за либерални стратегии. Зaвъpшвa дoктopaнтypaтa cи в yнивepcитeтa Baшингтoн в Ceйнт Лyиc, Mиcypи....