петък, 17 Ноември 2017 23:12 ч.

Таткото на Сузанита си изпусна нервите, скочи срещу журналисти

08.09.2017   |   14:33
Прочетена: 6974   |
Коментари: 0
Таткото на Сузанита си изпусна нервите, скочи срещу журналисти

Орхан Мурад написа гневен пост във фейсбук в защита на дъщеря си Сузанита, след като тийнейджърката беше главна тема в сутрешния блок на една от националните телевизии.

14-годишното момиче се превърна в медийна звезда заради свободното си поведение. Тя се снима в оскъдно облекло и записа парчета с нецензурно съдържание.

"Кой беше този, който гостуваше на Хекимян заедно с Кали. И съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанита. Че, видите ли,- родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове за това, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно бе, з.дник?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове? Говорите с г....ете си! И във ВИП Брадър щеше да участва - даже и хонорар й определиха, и какво ли не! Абе, спрете се, бе! Гледайте, родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с глупости! И на Хекимян писах - приятели сме във фейса, но не ми отговори. Е, нали стана интересно предаване! Майната му, че за пореден път несправедливо се засегнаха невинни хора! Жалко за тази държава и за този народ", написа музикантът във фейсбук страницата си.


Топ новини
Гледайте НА ЖИВО Григор Димитров срещу Буста ЛИНК
17.11.2017   |
22:18   |
454
Коментари: 0
Григор Димитров излиза за трета победа на финалите на АТР в Лондон срещу Буста. Двубоят е без значение за класирането на българина, но победителят в тази среща ще вземе 200...