вторник, 26 Септември 2017 08:38 ч.

Таткото на Сузанита си изпусна нервите, скочи срещу журналисти

08.09.2017   |   14:33
Прочетена: 6641   |
Коментари: 0
Таткото на Сузанита си изпусна нервите, скочи срещу журналисти

Орхан Мурад написа гневен пост във фейсбук в защита на дъщеря си Сузанита, след като тийнейджърката беше главна тема в сутрешния блок на една от националните телевизии.

14-годишното момиче се превърна в медийна звезда заради свободното си поведение. Тя се снима в оскъдно облекло и записа парчета с нецензурно съдържание.

"Кой беше този, който гостуваше на Хекимян заедно с Кали. И съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанита. Че, видите ли,- родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове за това, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно бе, з.дник?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове? Говорите с г....ете си! И във ВИП Брадър щеше да участва - даже и хонорар й определиха, и какво ли не! Абе, спрете се, бе! Гледайте, родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с глупости! И на Хекимян писах - приятели сме във фейса, но не ми отговори. Е, нали стана интересно предаване! Майната му, че за пореден път несправедливо се засегнаха невинни хора! Жалко за тази държава и за този народ", написа музикантът във фейсбук страницата си.


Топ новини
1800 таксита сменят на пожар тарифата
26.09.2017   |
07:52   |
168
Коментари: 0
1800 пловдивски таксита сменят на пожар тарифите в касовите апарати, а фирмите масово отказват поръчки по телефона, защото много от жълтите коли не работят. След като миналата...