неделя, 30 Април 2017 15:43 ч.

Танц с кобра шашна гостите на “Бели денс шоу”

Знойни ханъми съблазняваха пловдивчани в “Планет клуб”
17.12.2010   |   17:15
Прочетена: 11431   |
Коментари: 3
Танц с кобра шашна гостите на “Бели денс шоу”

Изкусителни женски тела, виещи се в ритъма на ориенталска музика докараха до прединфарктно състояние мъжете и предизвикаха черна завист у дамите в пловдивския клуб “Планет ла долче вита”. Знойната дамска група от 5 кръшни пантери вдигна градуса на настроението с уникално “Бели денс шоу”. Палавите коремчета направиха поредната си гореща репетиция във връзка с конкурса “Мис Бели денс България” 2011, който се превръща в телевизионен формат. За пръв път изборът на най-палавото коремче ще бъде проследен по нетрадиционен начин, представляващ реалити шоу. Още от сега обаче момичетата печелят сърцата на публиката с невероятна хореография. Трябва да се знае, че Бели денс няма нищо общо с изтъркания кючек. Този танц е с хилядолетна история и е може би най-изящното движение за женското тяло, каза след финала на шоуто балерината Габриела Якуб.

Танцът на Малката Мис България Габриела накара гостите да ококорят очи. 14-годишната тийнейджърка извади с голи ръце кралска кобра от кошницата, подари є страстна целувка и танцува с нея пред смаяните погледи на зяпачите.

Студенокръвният убиец пристигнал от чужбина ден преди шоуто. Един от гостите пък наруши регламента и извъртя брилянтен дует с една от участничките в шоуто. Танцът им буквално взриви залата, а атмосферата достигна точка на кипене с изпълненията на момичетата с воала, златните крила и сабята. ВИП гости от София и Варна видяха феноменални изпълнения на една от грациите с воала и специално подготвено ориенталско дефиле.

 

 

 


Топ новини
Река Марица се превърна в бунище СНИМКИ
30.04.2017   |
14:38   |
73
Коментари: 0
Река Марица се е превърнала в истинско бунище, сигнализира ни Георги Йорданов. Възмутеният читател на Марица.бг ни изпрати снимки, направени преди дни в район Източен. Там,...