четвъртък, 23 Март 2017 10:20 ч.

Танц с кобра шашна гостите на “Бели денс шоу”

Знойни ханъми съблазняваха пловдивчани в “Планет клуб”
17.12.2010   |   17:15
Прочетена: 11397   |
Коментари: 3
Танц с кобра шашна гостите на “Бели денс шоу”

Изкусителни женски тела, виещи се в ритъма на ориенталска музика докараха до прединфарктно състояние мъжете и предизвикаха черна завист у дамите в пловдивския клуб “Планет ла долче вита”. Знойната дамска група от 5 кръшни пантери вдигна градуса на настроението с уникално “Бели денс шоу”. Палавите коремчета направиха поредната си гореща репетиция във връзка с конкурса “Мис Бели денс България” 2011, който се превръща в телевизионен формат. За пръв път изборът на най-палавото коремче ще бъде проследен по нетрадиционен начин, представляващ реалити шоу. Още от сега обаче момичетата печелят сърцата на публиката с невероятна хореография. Трябва да се знае, че Бели денс няма нищо общо с изтъркания кючек. Този танц е с хилядолетна история и е може би най-изящното движение за женското тяло, каза след финала на шоуто балерината Габриела Якуб.

Танцът на Малката Мис България Габриела накара гостите да ококорят очи. 14-годишната тийнейджърка извади с голи ръце кралска кобра от кошницата, подари є страстна целувка и танцува с нея пред смаяните погледи на зяпачите.

Студенокръвният убиец пристигнал от чужбина ден преди шоуто. Един от гостите пък наруши регламента и извъртя брилянтен дует с една от участничките в шоуто. Танцът им буквално взриви залата, а атмосферата достигна точка на кипене с изпълненията на момичетата с воала, златните крила и сабята. ВИП гости от София и Варна видяха феноменални изпълнения на една от грациите с воала и специално подготвено ориенталско дефиле.

 

 

 


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (3)
  • фотографа
    Рейтинг: 0
    1
    18.12.2010 |
    10:43
    на снимката невиждам никаква кобра защо льжите читателите кобрата сигорно е неведима и няма зьби
    Оценка:
    +0
    -0
  • золога
    Рейтинг: 0
    2
    18.12.2010 |
    10:46
    ако е истествена таякобра тази хобавица одавна дае на централните гробища на 23 гробно поле ха ха ха
    Оценка:
    +0
    -0
  • Малина към фотографа
    Рейтинг: 1
    3
    18.12.2010 |
    10:47
    Снимките с кобрата от същото събитие можеш да ги видиш на
    http://www.podtepeto.com/article.php?id=4042
    Оценка:
    +1
    -0
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Умните светофари пестят ток
23.03.2017   |
09:44   |
108
Коментари: 1
Наполовина са намалени разходите за ток, с който се захранват светофарните уредби на 40-те основни кръстовища, изградени по транспортния проект. Това твърди зам.-кметът Златин...