неделя, 20 Август 2017 20:26 ч.

Тази хижа не е за хора със слаби сърца

22.02.2017   |   22:00
Прочетена: 1473   |
Коментари: 0
Тази хижа не е за хора със слаби сърца

Чувствали ли сте се някога така сякаш балансирате на ръба на лудостта, пита archdayli.com. Или сте съвсем близо до своята повратна точка? Не? Е, изглежда, че архитект Кристофър Бенишу е имал такива моменти. И резултатът е този необичаен куб, който балансира върху пропастта  в планините на Монпелие.

Уместно наречено „Кутия”, пространството служи като преден пост. От него туристите ще съзерцават величествения пейзаж и ще си почиват между преходите. Със своята акробатика на ръба на скалата, минималистичният куб предлага 360-градусова гледка.

След като изкачат гористите склонове, туристите първо ще преживеят внезапен прилив на адреналин и страх. Но веднъж изкачили се по стръмната пътека до ръба на скалата, те само ще осъзнаят, че се намират на напълно безопасно място. Под перфорирания покрив на този странен куб.

Въпреки че вътре е най-добре да си буден и в съзнание, туристите могат да останат и през нощта. Под „покрива” в долната част на структурата. /Марица.бг

Тази хижа не е за хора със слаби сърца
Тази хижа не е за хора със слаби сърца

Топ новини
Скандал: Не пуснаха Юсеин и семейството му на плажа Нептун
20.08.2017   |
19:06   |
2193
Коментари: 0
Семейство от малцинствата не беше допуснато да ползва басейна на Нептун днес. 35-годишният Юсеин Ефенди, съпругата му Ана и 7-годишният им син не успяха да покрият изискванията...