четвъртък, 27 Юли 2017 23:31 ч.

Съд задържа предаването на наследството на Принс

19.05.2017   |   20:27
Прочетена: 299   |
Коментари: 0
Съд задържа предаването на наследството на Принс
Снимка: Paisley Park studio complex

Съдът в американския щат Минесота определи, че шестимата братя и сестри на поп-звездата Принс са негови наследници. Това се случи повече от година, след като той почина от свръхдоза наркотици, съобщава Асошиейтед прес.

Решението е, че Принс е починал без да остави завещание, поради което наследството му принадлежи на неговата сестра Тайка Нелсън и още петима полубратя и сестри.

Наследството, оставено от поп-звездата, засега няма да се предава, докато текат процесите на обжалване. Повече от 45 души са предявили претенции, представяйки се за съпруга, деца, братя и сестри и други роднини.

Адвокатите на официалните наследници обаче заявиха, че по-нататъшно забавяне ще доведе до увеличаване на разходите около имението на Принс и ще възпрепятства управлението му.

Принц почина на 21 април 2016 г. Имуществото му се оценява на 200 млн. долара. Очаква се, че данъците ще погълнат около половината от тази стойност.


Топ новини
Отскочете за ден на море в Гръцко
27.07.2017   |
20:47   |
1095
Коментари: 0
Много туристически агенции предлагат еднодневна екскурзия до Гърция с възможност за посещение на плаж. Една от най-популярните дестинации е тази до Александруполис на брега на...