неделя, 26 Март 2017 01:29 ч.

Слави Трифонов: Имам договор с bTV до 1 септември, след това ще направя каквото трябва

13.06.2016   |   17:57
Прочетена: 2037   |
Коментари: 7
Слави Трифонов: Имам договор с bTV до 1 септември, след това ще направя каквото трябва

За снимката на Пламен Орешарски, която бе изгорена пред парламента по време на протестите срещу него, нямаше такъв отзвук. А тогава той беше министър-председател. Така започна разговорът на Слави Тифонов с водещия на "120 минути" по bTV Светльо Иванов.

Не одобрявам постъпката на сценариста на моето шоу Филип Станев, но това е негово право. Свободата на словото стои най-отгоре. Имам договор с bTV - и ние, и bTV се съобразяваме с основния закон - конституцията, заяви Слави Трифонов, цитиран от 24chasa.bg.

В моето съзнание съм подредил всичко в приоритетна стълбица - най-отгоре са законността и моралът. Но всичко зависи от ситуацията поради тази причина няма еднозначен отговор.

Не е незаконно това, което направи Филип (става дума за това, че сценаристът на шоуто Филип Станев скъса в ефир снимката на президента Росен Плевнелиев - б.р.), но е емоционално, твърде емоционално. Но това е негово право. Не знаех за това, което ще направи Филип - може би бих го спрял. Но президентът го е предизвикал с това, че е изключително слаб президент.

Не съм съгласен с Филип, но - и аз като Волтер, бих умрял затова той да има свободата да направи каквото си иска. И какво от това, че скъса снимката на президента? Има право, може би не е морално, но не е незаконно. Сега няма да какво да се извинявам на президента, направих го миналата година.

Никога не съм казал, че правя партия и влизам в политиката. Защо все това ме питат, а не дали ще ставам екшън герой.

Договорът ми с bTV изтича на 1 септември. След това ще направя, каквото се наложи, съобразно обстоятелствата. Ако се наложи, ще направя необходимото, за да се грижа за хората, за които се грижа.

Референдумите трябва да станат част от нашия живот като в Швейцария. Хората трябва да бъдат питани по всички въпроси, те са интелигентни. Включително и за мажоритарни избори.

Не знам как се прави революция, но всеки ден всеки човек прави някакви жертви. Като човек готов да се бори за принципи и идеали, ще участвам в революция - не знам като какъв.

Няма да се кандидатирам за президент, но ще направя каквото е необходимо.

Гордея се с екипа си, въпреки че звучи егоцентрично. Това са хората, с които работя - те са моето семейство. Чест и щестие да работя с тях.

Всяко нещо си има цена - ако работиш това, което работя аз, си публичен, но това е цената. Не се възприемам като жертва, но е логично като си публичен да има и неистини. Че не съм се оженил, е мой избор. Имам приятели, родители, вероятно някой ден ще се оженя.

За нищо на света не бих се махнал оттук. Пробвах в чужбина и установих, че няма да мога. Приемам родината си като мое семейство.


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (7)
 • Трън
  Рейтинг: 12
  1
  13.06.2016 |
  18:14
  Лайната в този шибан свят са няколко вида. Слави е от групата на твърдите лайна. А този путкин Филип едикой си е от рядките лайна. Та Слави и затова го държи тоз некадирник, да се оправдава с филиповата свобода и простотия. Ноооо, рядко лайно в лопата не стои, та слави ще го изрита с левачката, иначе ще си ходя двоицата.
  Оценка:
  +21
  -9
 • 300
  Рейтинг: 9
  2
  13.06.2016 |
  18:42
  Смрадливото лайно да иде в Рашата и да скъса снимката на Путкин, па да види какво ще му се случи - ще си гледа задника отвътре!
  Оценка:
  +17
  -8
 • byrborko
  Рейтинг: 10
  3
  13.06.2016 |
  18:57
  Какво си пробвал в чужбина ве каун че нещо не разбирам ами се радвай че проми мозъците на няколко поколения деца та те да те хранят тука.....а в твоята чужбина си световно неизвестен.
  Оценка:
  +17
  -7
 • Палячо
  Рейтинг: 8
  4
  13.06.2016 |
  21:13
  Натискай си ПАРЦАЛКИТЕ /остарял, но не ПОМЪДРЯЛ/!
  Оценка:
  +14
  -6
 • За Родину , за Путину!
  Рейтинг: 7
  5
  13.06.2016 |
  21:34
  Рапорт даден! Партийното поръчение е изпълнено. КомуниЗките изроди в България никога няма да свършат, те ще ни довършат.
  Оценка:
  +14
  -7
 • Класика в жанра
  Рейтинг: 3
  6
  14.06.2016 |
  10:50
  Слави, искам да те питам дали това, което съм направил, е (не)законно. Украсил съм си служебната тоалетна с портретите на знакови български държавници: Тодор Живков, Желю Желев, Филип Димитров, Жан Виденов, Иван Костов, Петър Стоянов, Георги Първанов, Симеон Сакскобургготски, Росен Плевнелиев и Бойко Борисов. Всеки ден ги поздравявам гръмогласно и изсипвам по една торба злато, но не се избърсвам с тях, нито ги зацапвам. Те много ми помагат, когато съм в голяма нужда и вЕрвайте ми - сполучливо, защото след това цял ден ми е леко на стомаха и на съвестта...
  Оценка:
  +7
  -4
 • шибанагаТуриму Го-сан
  Рейтинг: -2
  7
  14.06.2016 |
  17:26
  Това не ме интересува.
  Оценка:
  +1
  -3
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Последно напомняне: часовника!
25.03.2017   |
23:14   |
358
Коментари: 0
Тази вечер си лягаме по зимното часово време и ще се събудим по лятното. Ще спим 1 час по-малко, но пък утре вече ще се стъмни малко по-късно. Осезаемо ще усетим как се...