вторник, 12 Декември 2017 02:32 ч.

Пловдивчанин пише песни на Лили Иванова

Росен Кукошаров готви нов сингъл за феновете си
21.03.2017   |   12:45
Прочетена: 3070   |
Коментари: 0
Пловдивчанин пише песни на Лили Иванова

Пловдивският музикант Росен Кукошаров работи върху новия си сингъл. Талантливият изпълнител от години налага името си, създавайки текстове за някои от най-известните ни певци, но сега е решил да се фокусира върху своите сценични изяви. Затова смята и да засили клубните и концертните си изяви. 

Кукошаров е музикант, но от онези истинските, в чието тяло изкуството кипи. Преди години Васил Найденов чува албум на група "Фрий Стайл", където той участва с три песни, и е впечатлен. Искал да направят дует, който до ден днешен така и не е осъществен. Въпреки това Росен се радва на познанството с него.

Работил е с Лили Иванова за текстовете на песните „Поетът”, Каданс „Вкусът на греха”. Казва, че с примата на българската музика се твори изключително лесно, защото тя знае какво иска и дава творческа свобода.  

При нея няма фрази от типа „дай нещо по така”, казва Росен. Казва, че му е приятно да работи с абсолютно всички изпълнители. Най-хубави моменти  имал с Бобо във Фрийстайл, защото бил много експресивен на сцената, както и с Мария Илиева и Орлин Павлов. Категоричен е, че му е било най-трудно, когато трябва да напише текст за самия себе си.

Той е живото доказателство, че семейната среда е определяща в развитието на един човек. Кукошаров е от Пловдив, роден в музикално семейство. Брат му е известният пианист и бивш член на група "Каффе" Милен Кукошаров. От малък е закърмен с музика.

Във всяко едно парче, което прави, Росен влага душата и сърцето си. Последният му сингъл „Когато си тук” му е много любим и се е получил изключително лесно. Казва, че не е трудно човек  да прекрачи рамките на добрия вкус, но той се старае да не го прави.

Не си представям да се занимавам с нещо, което не е креативно. Това ме кара да се чувствам значим. Ако не бях музикант бих станал художник или готвач, казва Росен.

Като най-трудни моменти в живота си изпълнителят определя тези, в които е имал творчески спадове. Тогава  искал да избяга, защото не харесвал какво прави.

Бил съм на крачка да се откажа, но съм намерил сили и съм продължил напред, спомня си той. През свободното си време се занимава с писане, но няма по-сериозни амбиции в това.  Като един от най-смешните моменти в своята кариера пък определя този, в който трябвало да се появи на сцената и тръгнал да пие вода от бутилка. В суматохата се полял и нямал никакъв избор, освен да излезе така пред публиката.


Топ новини
Вижте кои са най-добрите спортисти на Пловдив за 2017-а СНИМКИ
11.12.2017   |
21:13   |
515
Коментари: 0
Волейболният отбор на Марица бе избран за №1 в спорта на Пловдив за 2017 година, пише Марица Спорт. Жълто-сините бяха коронясани от кмета на града Иван Тотев. Треньорът Иван...