вторник, 28 Февруари 2017 00:37 ч.

Ренегат и приятели в подкрепа на децата с муковисцидоза

17.02.2017   |   11:19
Прочетена: 986   |
Коментари: 0
Ренегат и приятели в подкрепа на децата с муковисцидоза

Акустични варианти на песни от рок група Ренегат ще звучат в залата на Драматичен театър Пловдив на 25 февруари от 19.30 часа. На концерта, наречен „Ноти в Театъра“, с бандата ще излязат и техни колеги - певци и музиканти. Целта на събитието е да се съберат средства за закупуване на кислороден концентратор за нуждите на детска пулмология към детската клиника при Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив. Без тази техника е невъзможно да се осъществи лечението на десетки болни от муковисцидоза деца. Това разказа в аванс вокалът Константин Кацаров, който се ангажира с каузата на болестта на 65-те рози още по време на кампанията „Муковисцидоза - да добавим живот”.

„Решихме да направим сериозен концерт, а дарението ще е просто скромен жест от нас и предполагам - добър пример. Когато имаш надежда и вяра в доброто, всичко е възможно“, допълни Кацаров. Идеята приветства и председателят на Асоциация "Муковисцидоза" Антон Алексиев.

19 артисти, които подават ръка на благотворителната кауза, ще излязат на сцената на пловдивската Драма. Освен рок и хевиметъл музиканти публиката ще се наслади и на изпълненията на солисти от оркестър „100 каба гайди“.

Билети може да купите от касата на Театъра.


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (0)
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Пловдив остана без вода
27.02.2017   |
23:23   |
828
Коментари: 7
Голяма част от Пловдив остана на сухо преди минути. За проблема съобщиха вече няколко читатели на Марица.бг.  Все още не е ясно дали в целия град е спряно водоподаването...