четвъртък, 14 Декември 2017 00:25 ч.

Ренегат и приятели в подкрепа на децата с муковисцидоза

17.02.2017   |   11:19
Прочетена: 1182   |
Коментари: 0
Ренегат и приятели в подкрепа на децата с муковисцидоза

Акустични варианти на песни от рок група Ренегат ще звучат в залата на Драматичен театър Пловдив на 25 февруари от 19.30 часа. На концерта, наречен „Ноти в Театъра“, с бандата ще излязат и техни колеги - певци и музиканти. Целта на събитието е да се съберат средства за закупуване на кислороден концентратор за нуждите на детска пулмология към детската клиника при Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив. Без тази техника е невъзможно да се осъществи лечението на десетки болни от муковисцидоза деца. Това разказа в аванс вокалът Константин Кацаров, който се ангажира с каузата на болестта на 65-те рози още по време на кампанията „Муковисцидоза - да добавим живот”.

„Решихме да направим сериозен концерт, а дарението ще е просто скромен жест от нас и предполагам - добър пример. Когато имаш надежда и вяра в доброто, всичко е възможно“, допълни Кацаров. Идеята приветства и председателят на Асоциация "Муковисцидоза" Антон Алексиев.

19 артисти, които подават ръка на благотворителната кауза, ще излязат на сцената на пловдивската Драма. Освен рок и хевиметъл музиканти публиката ще се наслади и на изпълненията на солисти от оркестър „100 каба гайди“.

Билети може да купите от касата на Театъра.


Топ новини
Циркът на Керязов с Мария Игнатова вбеси жена му
13.12.2017   |
22:45   |
1557
Коментари: 0
Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала последен шанс да приключи драмата с тв водещата Мария Игнатова. Това разказват близки до семейството, което висяло на...