неделя, 17 Декември 2017 17:45 ч.

Ректорът на Аграрния раздава награди на рождения си ден

Проф. д-р Христина Янчева отлага партито за утре вечер, когато студентите й ще празнуват 8 декември
07.12.2017   |   11:58
Прочетена: 543   |
Коментари: 0
Ректорът на Аграрния раздава награди на рождения си ден

Ректорът на Аграрния университет проф. д-р Христина Янчева ще отпразнува в работна обстановка днешния си рожден ден. Тя ще бъде в София, където висшето учебно заведение ще отличи студенти с постижения в областта на механизацията. Янчева ще връчва награди в няколко категории и лично ще поздрави младите хора. С това ангажиментите  в столицата обаче не приключват. След това ректорът трябва да отиде до Министерството на образованието и науката, където ще проведе работна среща по бъдещ проект. 

"Много натоварен ще е денят ми в столицата. Няма да имам никакво време да празнувам. Постоянно ще съм в движение и ще отложа празненствата за утре, когато е и Студентския празник - 8 декември. Тогава в по-спокойна обстановка ще се видя със семейството ми и ще почерпя близките за рождения ден", разказа за "Марица" рожденичката. 

С какво ще я изненадат близките пък, остава тайна до последния момент.


Топ новини
Читател: Пловдивчани, пазете се от този джигит с BMW!
17.12.2017   |
16:44   |
275
Коментари: 0
Снимка на BMW, порещо с бясна скорост улиците на Пловдив, ни изпрати читател на marica.bg. Пловдивчанинът станал свидетел как шофьорът за малко да блъсне пешеходци, пресичащи на...