вторник, 28 Февруари 2017 00:38 ч.

Редактор изяде вестника си на пресконференция ВИДЕО

17.02.2017   |   14:30
Прочетена: 727   |
Коментари: 1
Редактор изяде вестника си на пресконференция ВИДЕО
Редакторът на белоруското спортно издание "Прессбол" опита да изяде на пресконференция собствения си вестник, съобщава Лайф.ру. Причината за това решение е, че през февруари миналата година Вячеслав Федоренков се заканил да направи точно това, ако минският отбор по хокей "Динамо" излезе на плейофи за Купата на хокейната лига. Отборът взе, че го направи.
 
Федоренков седна на масата за пресконферениции, сложи си лигавник и започна да яде "Прессбол". Стигна до пета страница и се задави. Повече не можа да продължи.
 
Колегите му от "Прессбол" излъготиха по стар навик, че изял целия вестник. Запитан от журналисти от други медии, какъв е вкусът на изданието му, Федоренков отговори: "Не е за разправяне! Никой не може да ме разбере, докато сам не опита".
 
После обяснил, че преди яденето се сетил за реклама на Кока-кола, че тя разтваря всичко. Затова седнал да изпълни облога си с бутилка газирано до него. /Марица.бг
 
Редакция и превод Росен САРЪМОВ
 

 

 

Редактор изяде вестника си на пресконференция ВИДЕО

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (1)
 • A Taka
  Рейтинг: 2
  1
  17.02.2017 |
  15:33
  Това не е добър пример. Ей го на, и Славчо си сложил лигавника и запонал да си яде дипломата за ЗКПЧ. Ама се задавил, Ленчето му донесла бързо кока-кола, ама не помогнало. Тея дипломи ги били правили с накаква специална сибирска хартия дето трудно се дъвчи. Ама Славчо нали е от село Градина, Първомайско ги разбира тия работи. Намазал дипломата с първомайска лютеница и преглътнал успешно.
  Оценка:
  +3
  -1
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Пловдив остана без вода
27.02.2017   |
23:23   |
828
Коментари: 7
Голяма част от Пловдив остана на сухо преди минути. За проблема съобщиха вече няколко читатели на Марица.бг.  Все още не е ясно дали в целия град е спряно водоподаването...