събота, 19 Август 2017 08:23 ч.

Пролет до 26 февруари, после зимата се връща

В края на месеца ще вали обилен сняг, на Трети март - дъжд
14.02.2017   |   20:55
Прочетена: 5789   |
Коментари: 1
Пролет до 26 февруари, после зимата се връща

Трайно затопляне до края на месеца прогнозират синоптиците. " Но това са нормални за края на февруари температури. Топлият период подрани малко.  До края на месеца ни очакват по-сериозни диапазони на температурите, каза пред БНТ доц. Георги Рачев

В неделя ще има слабо захлаждане, с валежи. На 26-27 февруари също ще вали обилен сняг. До тогава ни очаква топло и сухо време. През този период температурите ще надминават 12 градуса.

В момента към Балканския полуостров идва циклонът Ерика, от него зависи колко мъгли ще има в България. Бавно, но сигурно вървим към пролетта. Слънцето ще се показва все по-често.

През март месец ще има снеговалежи. Ски сезона ще продължи поне до началото на април месец. Очакват се лавини, но част от тези лавини са предизвикани от човешкия фактор. За Трети март времето ще е облачно и дъждовно. Март месец ще бъде с нормални температури, но по-влажен.

Както вече Марица.бг съобщи днес ще е последният студен ден в Пловдив.  От утре подранилата пролет ще напомни за себе си. В Пловдив живакът ще показва 11 градуса, минималната температура ще е само минус 1.

В четвъртък и петък ще продължи да е слънчево,а през уикенда температурите ще се покачат до 10 градуса в Пловдив. В началото на следващата седмица топлото време ще се задържи , а в сряда, 22 февруари, ще ни се стори, че е истинска жега. Тогава максималната температура под тепетата ще мине 16 градуса.


Топ новини
Викат родителите през уикенда да одобряват учебници
19.08.2017   |
07:23   |
182
Коментари: 0
Директорите, които не смогнаха вчера да пратят заявки за учебниците на шестокласниците и второкласниците, ще правят ударно това през уикенда. До понеделник според спуснатите от...