сряда, 22 Ноември 2017 18:18 ч.

Пришълецът се завръща точно днес

И още две ленти, които са на екран от 19 май
19.05.2017   |   22:27
Прочетена: 532   |
Коментари: 0
Пришълецът се завръща точно днес

"Пришълецът се завръща"

В космоса никой не може да чуе писъка ти... С тези въвеждащи думи култовият режисьор Ридли Скот кани феновете си на премиерата на "Пришълецът: Завет" от днес. Действието във филма се развива десет години след събитията в кинохита на Скот от 2012 г. "Прометей". "Пришълецът: Завет" е спиращ дъха ужасяващ разказ, изпълнен с ледено напрежение и чудовищни нови създания. С шестия филм от поредицата блокбъстъри, режисьорът-визионер ни доближава все по-близо до разкриването на мистериозния произход на майката на всички пришълци.

"Стар мърморко" 

Доме Карукоски замесва комедия по фински с шепа драма и още две абсурд, за да ни запознае с 80-годишен фермер без име, но с афинитет към миналото. Това се случва във финландския филм "Стар мърморко", заснет през 2014 г., но с премиера в България от днес. Един навехнат глезен принудително изпраща мърморкото от провинцията насред забързания живот на сина му и неговата съпруга в Хелзинки.

"Изповедите"

Г8, рок, монаси и писатели в една тайна нощ! Най-мощните световни икономисти от Г8 провеждат среща в луксозен хотел на германския бряг. Те се събират, за да приемат важни разпоредби.  Освен финансовите министри, директорът на Международния валутен фонд Даниел Рoше е поканил и други гости: известна писателка, рок звезда и мистериозен италиански монах. Даниел Рoше ще направи своята изповед пред монаха. Тази нощ ще остане в тайна... до следващата сутрин. Такъв е сюжетът на италианско-френската продукция "Изповедите", която излиза на екран от днес.


Топ новини
Фейсбук група призовава: Да дарим Коледа на самотния човек
22.11.2017   |
18:03   |
35
Коментари: 0
Имаме две ръце - с едната помагаме на себе си, а с другата - на нуждаещите се. Около това послание сe обединиха над 500 пловдивчани, които се грижат за самотни възрастни хора....