неделя, 26 Март 2017 01:36 ч.

Правителственият хеликоптер спаси малкия Александър

11.01.2017   |   16:40
Прочетена: 786   |
Коментари: 2
Правителственият хеликоптер спаси малкия Александър
Автор на снимката: Новини.бг

Дете на пет годинки е било спасено с личното разпореждане на премиера в оставка Бойко Борисов, който се разпоредил да бъде изпратен правителственият хеликоптер. Летателната машина е отпътувала за Бургас, за да отведе малкия Александър обратно до София.

Лекари от „Пирогов” са предупредени и очакват детето.

„Преместването в София се наложи, за да му бъде оказано специализирано лечение, детето е с варицела и гнойни рани”, казва д-р Ваньо Шарков, който също се ангажирал със случая, цитиран от Блиц.

За историята на детето разказва и журналистката Нери Терзиева, която първа се притичва на помощ, когато разбира за драмата на родителите.

Ето какво пише тя във Фейсбук:

„Какъвто и път да поеме в живота занапред малкият Александър от Бургас, стореното днес от Бойко Борисов ще остане в сърцата на родителите на детето, млади фармацевти. Три минути след обаждането ми до Севи – Севделина Арнаудова и премиерът беше разпоредил правителственият хеликоптер да излети от София за Бургас, за да докара момченцето на спешно лечение в „Пирогов“. Ваньо Шарков организира всичко за минути.

Едно дете на 5 годинки, чиито родители не познавам дори, които нямат никакви „връзки“, не са партийци, не са отличници на демокрацията, не са спортисти, не са артисти, ще живее, дай Боже!

Благодаря от тяхно име. Мислете, каквото искате. Александър диша.” /Марица.бг


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (2)
 • УМНИЦА
  Рейтинг: 4
  1
  11.01.2017 |
  17:58
  Браво, Нери, браво, Бойко! Тези дни не можем да оплачем от липса на достойни човешки постъпки. Тон даде Стефан Цанев, който напомни, че бивши ченгета няма, дори и да са маскирани като библиотекари. Мерил Стрийп показа, как една актриса може да е по-силна и от най-могъщия човек на света, когато е на страната на малките и слабите! Добре започва годината.
  Оценка:
  +6
  -2
 • GERO
  Рейтинг: 1
  2
  13.01.2017 |
  08:38
  УМНИЦА, УМНИЦА, явно вместо мозък имаш само цица. Не можеш да разбереш евтиния популизъм на Бойко Мутрата. Боянският хитрец използва всяка възможност да се самоизтъкне.
  Оценка:
  +2
  -1
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Последно напомняне: часовника!
25.03.2017   |
23:14   |
358
Коментари: 0
Тази вечер си лягаме по зимното часово време и ще се събудим по лятното. Ще спим 1 час по-малко, но пък утре вече ще се стъмни малко по-късно. Осезаемо ще усетим как се...