петък, 22 Септември 2017 09:21 ч.

Помогнете, млада майка от Пловдив има нужда от нас, за да живее

22.02.2017   |   06:50
Прочетена: 8762   |
Коментари: 0
Помогнете, млада майка от Пловдив има нужда от нас, за да живее

Зов за помощ ! Една прекрасна майка и жена от Пловдив – Женя Стоенчева , има нужда от нашата подкрепа.
Моля, от сърце за съдействие и гластност. С този апел се обърна към Марица.бг Моника, приятелка на Женя. Жената е направила и специална страница във Фейсбук " Да помогнем на Женя" с надежда информацията да бъде споделена от повече хора.

"Женя Стоенчева е на 34 години. Страда от периневрални менингиални кисти на Тарлов, едно много коварно заболяване, което води до инвалидизация. Трябва спешно да се оперира в чужбина поради тежка диагноза – кисти в гръбнака, които компресират нервните структури.

Ефективно лечение за това в България няма. Възможностите пред нея са или операция в чужбина или живот със силни болки в инвалидна количка. Диагнозата е потвърдена от д-р Франк Файгенбаум, Клиника AIMIS Кипър, представителство за Европа на Американски институт за минимална инванзивна гръбначна хирургия.

За извършване на самата хирургична интервенция са необходими 37 900 евро. Комисията за лечение в чужбина отказва финансиране на операцията. Сумата за операцията е непосилна за семейството", пише на фейсбук страницата.

Можем всички да помогнем чрез:
1. Превод по Дарителска сметка в лева
Банка ДСК
IBAN: BG86STSA93000024092469
BIC: STSABGSF
Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева

2.Изпращане на дарителски смс с текст DMS JENYA на 17777

3. Превод чрез Pay Pall
jeniastoen4eva@abv.bg

 

 


Топ новини
Превърнаха поляната под Младежкия в дрифт писта
22.09.2017   |
08:25   |
222
Коментари: 0
Голямата поляна в подножието на Младежкия хълм се е превърнала в незаконен паркинг и писта за дрифт, а зеленината си отива. За това сигнализира читателката на...