петък, 28 Април 2017 03:36 ч.

Пловдив посреща италианска топ звезда на 24 март

20.03.2017   |   12:29
Прочетена: 3850   |
Коментари: 5
Пловдив посреща италианска топ звезда на 24 март

Концептуалната линия The Soulful Project предвижда музикална нощ, посветена на артистите от международната сцена. Под мотото Clubbing International, на сцената в Avenue bar & dinner ще се смесят музикални аромати от Италия с вкуса на българския соулфул хаус.

Наред с Mr. Moon, на 24 март ще гостува и световноизвестният продуцент Alfred Azzetto!

Италианският музикален гуру стартира кариерата си през 80-те, когато името му нашумява в международната преса. В разгара на 90-те, когато е и бумът на хаус музиката, Алфред става резидент диджей на два от водещите клубове във Венеция: „Ил Мурето“ и „Матилда“.

В навечерието на новото хилядолетие той и двама негови колеги създават поп и хаус триото DB Boulevard, с което достигат до челните позиции на всички световни класации.

През 2002 година сингълът Point of View е номиниран за музикалните награди на MTV и остава на челна позиция в US Billboard цели три седмици!

С триото, както и под собственото си име, Алфред е създал над 50 парчета и ремикси. Рилийзите Colors, Voyager, Colors Are Forever, влизат в класациите за европейските топ продукции за 2007 година.

През 2013 класическият му ремикс на The Word Is Love оглавява всички световни класации и е номиниран за най-продавания сингъл за годината!

Световните медии и критици определят Алфред като един от най-изтъкнатите продуценти от Италия, който може да ни разкрие не само тайните на студийната работата и магията зад пулта, но и на усилията, необходими за достигане на върхови позиции на международната сцена.

Алфред Азето е един от водещите артисти и на звукозаписната компания Purple Music, а заедно с Christian Hornbostel основават Rule 5.

През 2015 излиза на челни позиции в класациите на Traxsource със собствения си музикален лейбъл MiniMarket Recordings!

Трудно е да се преброят последователите му из нощните заведения на всички континенти, но лесно може да се почувства професионализма и позитивното излъчване на човек, отдал сърцето си на музиката./ Марица.бг


Топ новини
Нападателите над екип на Нова излязоха под гаранция
27.04.2017   |
23:19   |
461
Коментари: 0
Окръжен съд  - Пловдив отмени определение на Районен съд – Пловдив, с което е взета мярка за неотклонение ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА по отношение на Християн Л., ...