сряда, 20 Септември 2017 23:16 ч.

Пиян българин приземи самолет на Ryanair

17.05.2017   |   18:56
Прочетена: 1070   |
Коментари: 0
Пиян българин приземи самолет на Ryanair

Самолет на авиокомпания Ryanair беше принуден да кацне извънредно в Линц (Австрия) заради буйстващ на борда българин. Полетът е бил от София до Лондон. След около час престой самолетът продължил, съобщава ORF, цитиран от "Труд".

Още преди излитането в София българинът бил пиян и започнал да се държи агресивно. При разпита си в полицията в сряда 46-годишният българин разказал, че бил безработен. Летял за Лондон, защото "искал да се поразходи". Но още на летището в София си купил бутилка узо, която изпил.

Алкохолът явно не му се отразил добре. По време на полета между българина и други пътници възникнал скандал. Той започнал да се държи агресивно и да буйства. На всичко отгоре на ръката му се отворила стара рана, която кървяла толкова силно, че оцапала дрехите на членове на екипажа и на някои пътници.

На летището в Линц полицейски екипи очаквали кацането на самолета с буйстващия българин. Той не оказал никаква съпротива, когато го свалили. Раната му на ръката била обработена в местна клиника.

Българинът, чието име не се споменава, ще бъде обвинен в застрашаване на сигурността по време на полет. /Марица.бг


Топ новини
Дойде краят на Мtел, сменя го А1
20.09.2017   |
22:17   |
1032
Коментари: 0
Авcтpийcĸият coбcтвeниĸ на Мtел Теlеkоm Аuѕtrіа Grоuр щe пpoмeни и имeтo на оператора. Toвa cъoбщи тexнoлoгичният блoг nіхаnbаl, цитиран от money.bg. Новината ce пoтвъpждaвa oт...