вторник, 26 Септември 2017 01:22 ч.

Петър Москов чака завръщането на джедаите

18.02.2017   |   11:07
Прочетена: 730   |
Коментари: 12
Петър Москов чака завръщането на джедаите

Бившият здравен министър Петър Москов оприличи ситуацията в страната с фантастичната сага "Междузвездни войни". В Пловдив той заедно с Найден Зеленогорски (ДБГ) и Божидар Лукарски (СДС) подписаха споразумение с Георги Титюков за общи действия на изборите между РБ и "Кауза България".

„Ако сега гледаме епизода „ Империята отвръща на удара”, следващата серия ще е „Завръщането на джедаите”, коментира Москов действията на служебния кабинет. 

"Министри от кабинета на Герджиков се държат като момчета за мокри поръчки спрямо бивши министри на РБ. А целта е реформаторите да не влязат в бъдещия парламент ", заяви пред журналистите Найден Зеленогорски. 

Листите на Реформаторския блок ще станат ясни до няколко дни. "Знаков за десницата град като Пловдив ще има за водач национално разпознаваем политик, който да води ясна политическа битка, заяви Петър Москов в отговор на въпрос защо в града водач ще е Николай Ненчев. Амбицията на реформаторите е да вземат повече от един депутатски мандат в Пловдив.

След като подписа споразумението, Георги Титюков посочи, че е време десницата да се обедини. Съветниците от "Кауза Пловдив" щели да продължат да подкрепят кмета.


Топ новини
Легендата на щангите Наим Сюлейманоглу в кома
25.09.2017   |
22:24   |
587
Коментари: 0
Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е изпаднал в изкуствена кома, съобщава турският вестник „Хюриет“, цитиран от Блиц. Според информацията трикратният олимпийски...