неделя, 23 Юли 2017 13:43 ч.

Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

17.07.2017   |   14:13
Прочетена: 474   |
Коментари: 0
Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

Определен е терен, на който ще бъде изградена и открита приемна на МВР-Асеновград в ромския квартал „Лозница“ в града. Мястото е общинска собственост. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков, цитиран от „Фокус“.

Община Асеновград ще предостави свой имот за изграждането на приемната. Кметът на Асеновград Емил Караиванов е поел ангажимент от петък да организира работата по разчистването на терена.

„От утре вече ще имаме яснота точно на каква конструкция да се спрем. Стремим се всичко да се случи в срок“, коментира Илков. Той очаква най-късно до месец да има видими резултати от работата в махалата. Илков подчерта, че служителите под пагон и тази седмица ще продължат с интензивните проверки по гражданската регистрация на жителите в квартала, като увери, че се вземат съответните мерки, ако се установят липсващи такива или заявени извън законовия ред.


Топ новини
Вижте как са задържали полицаите и бежанците край Войводиново
23.07.2017   |
12:58   |
124
Коментари: 0
Служители на МВР са проследили трафикантите ,бежанците и полицаите, които бяха задържани при спецакция на магистрала „Тракия”. Както Марица.бг съобщи снощи групата е...