петък, 17 Ноември 2017 22:55 ч.

Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

17.07.2017   |   14:13
Прочетена: 548   |
Коментари: 0
Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

Определен е терен, на който ще бъде изградена и открита приемна на МВР-Асеновград в ромския квартал „Лозница“ в града. Мястото е общинска собственост. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков, цитиран от „Фокус“.

Община Асеновград ще предостави свой имот за изграждането на приемната. Кметът на Асеновград Емил Караиванов е поел ангажимент от петък да организира работата по разчистването на терена.

„От утре вече ще имаме яснота точно на каква конструкция да се спрем. Стремим се всичко да се случи в срок“, коментира Илков. Той очаква най-късно до месец да има видими резултати от работата в махалата. Илков подчерта, че служителите под пагон и тази седмица ще продължат с интензивните проверки по гражданската регистрация на жителите в квартала, като увери, че се вземат съответните мерки, ако се установят липсващи такива или заявени извън законовия ред.


Топ новини
Разкриха схема за укриване на ДДС, пловдивски бизнесмен в ареста
17.11.2017   |
19:47   |
1036
Коментари: 0
ДАНС и Икономическа полиция разкриха схема за укриване на данъци и пране на пари след разследване на търговия с контрабандни горива. Първоначално задържани при акцията са били...