понеделник, 26 Юни 2017 18:35 ч.

Не спирайте на "В. Априлов", ще ви глобят

14.06.2017   |   11:43
Прочетена: 2303   |
Коментари: 0
Не спирайте на "В. Априлов", ще ви глобят

Мащабна акция за неправилно паркирани коли в центъра върви от няколко дни в Пловдив. Униформените лепят фишове, както на спрелите по големите булеварди, така и на хитреците, които оставят колите си в малките квартални улички.

На прицел вчера и днес са шофьорите, които спират на платното в ремонтирания участък на бул. "Васил Априлов". Там движението често е само в една лента, защото другата е блокирана. Колите са разчистени и по ул. "Любен Каравелов", чието северно платно в участъка от от кръговото с бул. "В. Априлов" до Стоматологичния факултет е затворено за ремонт.

По принцип тук винаги има неправилно паркирали автомобили и в първите дни след поставянето на загражденията шофирането в участъка беше ад. Добре че минаха от полицията и разчистиха нарушителите, защото иначе колоната се точеше едва-едва, а разстоянието от 500 метра се взимаше за 10 минути, коментират хората от квартала. За тях това трасе е единствената пряка връзка с центъра и възможност за бързо изнасяне към северната и източната части на града.        

Не спирайте на "В. Априлов", ще ви глобят

Топ новини
Фирма изгърмя за незаконен софтуер
26.06.2017   |
18:04   |
72
Коментари: 0
Фирма със седалище в Царацово отнесе глоба от 5000 лв. за ползване на нелицензиран софтуер. Използването на компютърни програми, без да са уредени авторските права,  е...