вторник, 26 Септември 2017 08:24 ч.

Наши хубавици ужилиха 1000 турски ергени

13.09.2017   |   17:42
Прочетена: 2566   |
Коментари: 0
Наши хубавици ужилиха 1000 турски ергени

Български красавици масово мамят турски ергени, като ги примамват с обещания за брак, а след като им приберат парите, ги оставят с пръст в уста. Над хиляда ужилети турски граждани се вдигнаха на война срещу родните мошенички, които ги преметнали с обещания за брак срещу пари. Разочарованите чужденци са се обединили във Фейсбук група, където публикуват снимки на чаровните лъжкини от България.

Мераклиите от Турция изпращали солидни суми на засуканите красавици, които им обещавали да сключат брак с тях. След като превеждали парите обаче, чужденците внезапно губели всякакъв контакт с кандидат-булките си и работата с женитбата се разсъхвала, съобщи bgdnes.bg. За да популяризират случилото се и да предпазят и други мъже от пипалата на измамниците, прелъстените и изоставени ергени са създали интернет страница "Български ало измамници", чиито членове са вече над 1000 души.

Там опарилите се любовчии качват снимки на жените, от които са пострадали, телефонните им номера, от които са звънели, или скайп регистрациите им, както и описание от кой град са лъжкините. Преобладаващата част от "булките" на стената на срама са от Исперихско, Заветско и Ясеновец, има доста измамнички и от Шуменско и Силистренско.


Топ новини
1800 таксита сменят на пожар тарифата
26.09.2017   |
07:52   |
168
Коментари: 0
1800 пловдивски таксита сменят на пожар тарифите в касовите апарати, а фирмите масово отказват поръчки по телефона, защото много от жълтите коли не работят. След като миналата...