събота, 16 Декември 2017 09:01 ч.

Надежда Нейнски стана баба

21.02.2017   |   23:22
Прочетена: 1128   |
Коментари: 4
Надежда Нейнски стана баба

Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски вече е горда баба. Дъщерята на бившия външен министър - Виолета, я дари с прекрасна внучка, пише столичен ежедневник. Малката, чието име все още е тайна, се появи на бял свят навръх 14 февруари. Тя е проплакала в 03,30 ч. под грижите на д-р Красина Личева в частна болница в София. Раждането е минало без никакви проблеми и двете момичета са изписани в петък преди обед.

Нейнски пристигна специално за излизането им от болницата от Турция. Тя изчака нетърпеливо появата на майката и бебето в залата за изписвания на болницата. Заедно с нея беше и съпругът й Светлин и по-малката й дъщеря Нина, която зорко пазеше букетите за кака си. Почти в последния момент пристигна и бившият мъж на Надежда - Румен Михайлов. Най-нетърпелив да прегърне дъщеричката си беше гордият татко - Азис Алейдин.

Той и Виолета са семейство от юли 2015 година. Зетят на бившата европейска депутатка е доктор кардиолог. Работи в Правителствената болница. Роден е в село Сърница в хасковската община Минерални бани. Психоложката Виолета и лекарят бяха заедно две-три години, преди да вдигнат сватба.

По-малко от две години след това те вече са горди родители. Родителите на младия лекар също бяха пристигнали за изписването на внучката си. След това всички се отправиха към ресторант в кв. "Лозенец", където да полеят хубавия повод. С тях не беше Виолета, която заедно с малката се прибра в семейното жилище.

 


Топ новини
Водата в Пловдив поскъпва от 1 януари, вижте с колко
16.12.2017   |
07:27   |
223
Коментари: 0
Окончателно решение за поскъпването на водата взе вчера Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Цената на кубик в Пловдив ще бъде 2,20 лева, или с с 2,9% повече . Тази...