събота, 16 Декември 2017 15:00 ч.

Москов за Герджиков: Гледаме „ Империята отвръща на удара”, но идва и „ Завръщането на джедаите”.

17.02.2017   |   16:38
Прочетена: 1110   |
Коментари: 17
Москов за Герджиков: Гледаме „ Империята отвръща на удара”, но идва и „ Завръщането на джедаите”.

„Ако сега гледаме серията „ Империята отвръща на удара”, следващата серия е „ Завръщането на джедаите”. Така бившият здравен министър Петър Москов определи в Пловдив действията на служебния кабинет и резултата от доклада за одитите в отделните министерства . „Успоредно с това, правителството, избрано с целта да осъществи изборите, декларира, че не може да изпълни законовите си задължения. Ангажиментът на служебното правителство е да гарантира честен изборен процес. Какво за Бога, правите там тогава?”, попита Москов и сам си отговори : „Прокарват пътя на БСП и ДПС да се върнат във властта, както правеше правителството на Беров.”

Според Найден Зеленогорски в служебното правителство имало министри, които се „държат като момчета за мокри поръчки” . „ В тази група са министрите на отбраната, на здравеопазването, на образованието и на икономиката. Задачата им е да се ударят министрите от РБ, а целта е РБ да не влезе в бъдещия парламент. Това би дало шанс на БСП отново през задния вход да влезе във властта. Служебното правителство става волно или неволно участник в този опит за показен разстрел на РБ. Но когато дойде легитимно правителство на власт след изборите, внимателно ще прегледаме какво е свършило правителството на Герджиков. Аз съм бил финансов ревизор и знам, че една ревизия на министерство се прави от три до шест месеца. В момента се хвърля кал върху конкретни лица от РБ.”, обясни Зеленогорски.


Топ новини
Кола падна в Гребната, друга горя на метри от нея СНИМКИ
16.12.2017   |
13:57   |
275
Коментари: 0
Опасен джигит излезе с джипа си на алеята около Гребната база и блъсна паркирана там кола във водата. След това продължи да шпори с бясна скорост, удари и рани една дузина...