Матушев: Спасов ще мотивира Черно море

"Както винаги Локомотив ще играе за победа"

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев даде днес традиционната си пресконференция на Лаута. Основна тема на брифинга беше предстоящото гостуване на Черно море.

 

Мачът от 6-ия кръг на „А” група е в събота от 18 часа на стадион „Тича” във Варна.

 

Ето какво каза Матушев пред представителите на медиите:

 

Очакванията ми са както винаги Локомотив да играе за победа. С тази нагласа ще отидем във Варна. Отдавам нужния респект и уважение към отбора на Черно море. Направиха треньорска смяна и мисля, че сега с Никола Спасов ще са по-мотивирани, но ние отиваме с една нагласа и надежда да успеем в този мач.

 

Всички момчета са здрави, тренират нормално и се готвят за мача. Състоянието на Данчо Господинов е добро и той ще играе. Имаше стара травма, която се обади на мача с Марек, но всичко е наред.

 

След всеки мач имам разговор с футболистите относно картоните, които получават. Имаме си вътрешен правилник, по който си работим и всеки картон, който е изкаран за обаждане срещу съдията или разкарване на топката, е за сметка на самия футболист.

 

Колкото до картоните от мача с Марек – гледах внимателно видеозаписа и доста от тях са пресилени. Но така е преценил съдията в самата ситуация. Неприятно е, че се натрупаха доста картони. Ние не сме груб отбор и такъв, който само рита. Опитваме се да се противопоставяме с футболни достойнства. Но жалкото е, че в Дупница май само аз и моите колеги нямахме картони.

Шотландецът Джордан го взехме след една контрола, в която той загатна, че има качества. Знаете, че нямахме възможности за много проверки заради началото на сезона. Даваме му възможност да се изяви в срещите на дублиращия отбор, но на този етап той не показва това, което ние искаме. Ще му дадем още един шанс и след това ще преценяме, но това, което показва до момента, лично мен не ме задоволява.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ПешоУ

ПешоУ

22.08.2014 | 11:39

И аз ОТИВАМ в тотопункта с НАГЛАСАТА да спечеля някой и друг милион от джакпота.......

Отговори
0 0
РАДКА локофенка

РАДКА локофенка

21.08.2014 | 20:15

АЗ СИ ИСКАМ КОКО.... ТОЙ бе МЪЖКАР А ТИЯ СА П....

Отговори
0 0
KROKODIL

KROKODIL

21.08.2014 | 19:10

ТОЯ МРЪНКАЛНИК ДА ХОДИ НА МАЙНАТА СИ .....ДА ИДВА САШО СТАНКОВ...... САМО ЛОКО

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?