събота, 18 Ноември 2017 23:20 ч.

Мария намери годежен пръстен в куфар с балони

Пловдивчанката каза заветното "да", след като разгада пъзела
15.04.2015   |   09:40
Прочетена: 1857   |
Коментари: 1
Мария намери годежен пръстен в куфар с балони
Снимка: Първата целувка след годежа.

Нестандартен начин да поиска ръката на любимата си избра IT специалистът Тодор. Той предложи брак на своята избраница Мария в къща на загадките в града под тепетата. 26-годишното момче падна на колене след края на виртуалната игра със загадки и ребуси, в която участваше заедно със свои приятели.  

Домакините от къщата се бяха постарали предварително. По време на играта звучаха романтични френски шансони, като обстановката пренесе всички в столицата на любовта Париж. Тошко бе инструктирал приятелите какво ще се случи, но до финала не трябваше да се издава тайната. Целта бе Мария да открие сама пръстена от бяло злато. А той бе на дъното на куфар, който се отваря с код. След като реши успешно ребуса, катинарът щракна и отвътре полетяха балони. В този момент кандидат-женихът реши, че е дошъл моментът. Падна пред избраницата си и зададе най-важния въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?".

Мария бе стъписана, но намери сили, за да каже заветното "да". Последваха бурни овации от аверите им, придружени с конфети. Но шоуто не бе приключило за любимата на Тодор. Като истински джентълмен той отвори шампанско и отведе годеницата си в другата стая. Там всичко бе в рози и снимки с най-красивите моменти от тяхната петгодишна връзка. Влюбените гълъбчета се запознали в едно кафене. Любов от пръв поглед беше, каза Тошко. Мария пък не скри, че именно той е човекът, с когото иска да прекара живота си. Спечели ме с това, че е много откровен. През тези пет години, откакто сме заедно, станах по-силна, заяви дамата, която работи по младежки проекти.

Следващата им идея е ден преди сватбата в едната стая на загадките да е моминското парти, а в другата - ергенското. За лятото Мария и Тодор са предвидили романтична екскурзия до Гърция./Марица.бг

Мария намери годежен пръстен в куфар с балони
Мария намери годежен пръстен в куфар с балони
Мария намери годежен пръстен в куфар с балони

Топ новини
Концертът на Пайнер ще мине без Глория и Ивана
18.11.2017   |
20:37   |
803
Коментари: 0
Без примите на попфолка Глория и Ивана ще премине концертът "16 години телевизия Планета" под тепетата. Причина за отсъствието на Глория е ангажимент в чужбина, докато...