вторник, 26 Септември 2017 08:27 ч.

Майка изостави 12 деца, за да живее с педофил СНИМКИ

Табита Сондърс родила бебе на Колт Ним, докато го съдили
13.09.2017   |   15:44
Прочетена: 954   |
Коментари: 0
Майка изостави 12 деца, за да живее с педофил СНИМКИ
Снимка: Семейството на Табита
Автор на снимката: Тhe Sun

Британката Табита Сондърс, която е майка на 12 деца, изостави мъжа си заради 34-годишния педофил Колт Ним, съобщава The Sun. Това не попречило на Табита да му роди и дете - нейната 13-та рожба.

Многодетната майка се запознала с Колт по време на съвместната им работа на Лондонската олимпиада. Любовта пламнала като горски пожар и Табита набързо изоставила мъжа си, с когото живее вече 18 години.

В интервю за таблоида The Sun тя казва, че на изоставените й 12 деца ще им е по-добре без нея.

В началото никой не знаел за педофилските страсти на Колт. Малко, след като новите влюбени започнали да живеят заедно, в дома му били открити голямо количество педофилски снимки. Така Колт Ним бил осъден на 36 месеца постоянен психологически надзор. Докато течало следствието срещу него, Табита забременяла от него.

Решението на съда обаче е категорично - тя и детето не могат да живеят под един покрив с доказания вече педофил. Той може да играе с детето си само в нейно присъствие. Големите деца на Табита смятат, че Колт се интересува не от майка им, а от малките деца, които ще има от нея.

През цялото това време нито тя, нито новият й мъж, имат контакти с бившето й семейство. /Марица.бг

Редакция и превод Петър ТРИФОНОВ

 

 

 

 

Табита и Колт
Табита и Колт
Двамата влюбени с тяхното дете
Двамата влюбени с тяхното дете

Топ новини
1800 таксита сменят на пожар тарифата
26.09.2017   |
07:52   |
168
Коментари: 0
1800 пловдивски таксита сменят на пожар тарифите в касовите апарати, а фирмите масово отказват поръчки по телефона, защото много от жълтите коли не работят. След като миналата...