Леля Пенка нахлу на терена: Ицо ще ви е.е майката, като вземе футбола!

Майката на Модерния ляв стана по-голяма атракция от футболистите при двубоя Войводиново-Ясно поле

Леля Пенка, майката на Христо Стоичков, задмина сина си по пиперлив език. Тя извади завиден арсенал от попръжни по време на мача Вихър-Ясно поле във Войводиново. Гневът на известната родителка се отприщи след няколко спорни решения на рефера Георги Кабаков.

Запалената фенка си изпусна нервите и забесня на тъчлинията след отменен гол заради измислена засада в полза на тима от селото на легендарната осмица. Неотсъдена дузпа съвсем разгневи Пенка. Наложи се местни жители да я укротяват, за да спасят страничния рефер от линч.

Имаш ли тебешир да нарисуваш дузпата? Дайте му очила на байрактаря! Този няма да яде бой тук, ама в наше село, като дойде... Ицо, като вземе футбола ще ви .... майката, викаше афектираната жена. Тя заподозря, че мачът е решен на маса с репликата: "Май теле са обещали тук!".

Немалко критики от устата на Пенка отнесе главният рефер Георги Кабаков. Той ръководи в стил Христо Ристосков - без да си дава зор от центъра на терена, тъй като предната вечер бе кум на сватбата на Тодор Тимонов.

Преди началото на мача във Войводиново Пенка Стоичкова отиде при Кабака, като му предложи да опита няколко джанки, които беше събрала. Реферът отказа, а майката на Модерния лев на шега му заяви, че ако не свири правилно, ще извади прашката да го цели  с костилките. До стрелба не се стигна, защото леля Пенка беше забравила оръжието с ластиците у дома, а и езикът  бе достатъчно остър, за да се налага да стреля. Докато преживяваше мача, в който любимият  Ясно поле падна с 2:1, Стоичкова изпафка дузина цигари.

Нищо обаче не можеше да спаси гостите от загубата, дошла след попадения на Николай Каламов и Самуил Мартинов. /Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Местен

Местен

07.09.2015 | 22:21

Няма да забравя как майката на Хр. Стоичков се обаждаше преди години в едно местно радио и казваше: -Аз съм майката на Стоичков... и започваше да заплашва журналистите. ГРОЗНА КАРТИНКА

Отговори
0 0
Боян

Боян

07.09.2015 | 21:09

Ами то този Кабаков беше проблемен още в средното в ТХВП-то, обиждаше учениците и се правеше на важен. Рано или късно ще го изяде някъде.

Отговори
0 0
Деликатен

Деликатен

07.09.2015 | 20:30

Към \" mails\": Годпожо,стискам Ви ръка за достойните думи!

Отговори
0 0
maika

maika

07.09.2015 | 19:59

Aз съм майка на футболен съдия. Не съм станала на стадиона да се поклоня на запалянковците за нейстовите словестни сексуални апетити към мен, само от скромност. Предполагам майките на футболистите също не изглеждат зле, а феновете все към мен устремени. ТАКА - ТОВА В РАМКИТЕ НА ШЕГАТА АКО НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ. Срамно и жалко е една майка да псува, дори ако това е майката на Христо Стойчков. Уважаеми фенове, съдиите много рядко са виновни- Когато сгрешат не забравяйте, че и те са хора, а не компютри. При това съдийте не са виновни, че българските футболисти играят нещо подобно на ЦАР ФУТБОЛ.

Отговори
0 0
дии

дии

07.09.2015 | 19:34

Явно е простакеса. Не се учудвам Стоичков от къде е прихванал.

Отговори
0 0
ivailo ivailov

ivailo ivailov

07.09.2015 | 17:58

Reporter na Marica,sadiq Kabakov,mach v A,B,V,C,Y grupa xaxax

Отговори
0 0
Деликатен

Деликатен

07.09.2015 | 17:49

Г-н Кузов,нещо ми се позагуби коментара за възпитанието на Христо Стоичков...Да не сте го поканили за лектор по добро поведение на семинар в редакцията?!

Отговори
0 0
гражданин

гражданин

07.09.2015 | 17:28

Много по интересно от умрелите национали, има емоции, екшън и народен хумор!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?