Конспиративният българин и неговият свят

КАТО всеки природно интелигентен и свръхначетен човек, конспиративният българин е особено мнителен. Животът го е научил да се пази от всичко и да подозира, че всички искат да го преебат. Девизът му е "Не ми ги пробутвайте на мен тия, аз не съм вчерашен." Той винаги разполага с информация, че нещата не са така, както изглеждат, и че всичко е плод на световен заговор, чиято зловеща цел е точно той да бъде унищожен.

Кои са основните аргументи на конспиративния българин?

1. Руснаците, американците и китайците

Конспиративният българин е убеден, че проблемите на България задължително идват отвън. Според него правителствата на Русия, САЩ и Китай денонощно кроят планове как да прецакат KLETATA MAJKA BALGARIQ. Ако не бяха тия три злонамерени държави, България щеше да е земен рай. Мисли, читателю, мисли!

2. Филмът "Цайтгайст"

Концепцията на филма е, че хората по принцип са добрички и невинни и се стремят към щастие, обаче има шепа корпоративни злодеи, които постоянно ги прецакват, като им повреждат колите, заразяват ги с птичи грип, сипват психотропни вещества на кучето им, изяждат им лютеницата и спят с жените им. Филмът казва всичко, но само посветените могат да го разберат. Не е за простаци. Мисли, читателю, мисли!

3. Планът "Ран-Ът"

Една от любимите теми на конспиративния българин. Идеята е, че всички беди, които се случват сега на българите, не са плод на глупаците в парламента, а са методично провеждан зловещ план за съсипване на България. Автори на този план са американците Ричард Ран и Роналд Ът (вероятно са евреи, или поне масони, ебаси). Според "строго секретни"! документи, които се въртят в интернет, през 1990 г. тия двамата са измислили как да ликвидират селското стопанство, енергетиката и военнопромишления комплекс на България. Направили са го, подклаждани от митичния шеф на ЦРУ Дълес, който е покойник от 1969 г., но това не му пречи от гроба да съсипва родината ни мила.

Според конспиративните българи в доклада на Ран и Ът има една злокобна 117-а страница, на която пише, че българската икономика не може да изхранва 8 милиона души, колкото бяхме през 1990 г., а само 5 милиона. Какъв е изводът? Ран и Ът искат другите 3 милиона да бъдат избити.

Още повече настръхваме от ужас, когато става ясно, че точно тая 117-а страница от доклада липсва. Няма я. Защо са я скрили, а? Мисли, читателю, мисли!

4. Шистовият газ

Евтина енергия? Да, бе! Не на нас тия! Проучванията за шистов газ всъщност служат за прикритие. А истинската цел всъщност е да се вкарат некви смъртоносни отрови в почвата и всички българи да измрат в страшни мъки. "Всички знаем кой всъщност стои зад тоя проект", казва конспиративният българин, но когато го попиташ кой всъщност стои зад тоя проект, многозначително се усмихва. Щото конспиративният българин няма да седне да си губи времето и да обяснява очевидни неща на некъв прост неконспиративен българин. Мисли, читателю, мисли!

5. Извънземните

Никой не ги бил виждал? Айде, бе! Що тогава НАСА си засекретяват протоколите? Извънземните често слизат и в България, конспиративният българин ги е виждал, но твърди, че няма право да говори за това.

Освен това американците никога не са кацали на Луната, снимките оттам са монтаж. Това е ясно и на децата.

Мисията на извънземните всъщност е да превърнат Земята във военна база, от която да атакуват свръхразвитата цивилизация на Алдебаран. Най-лошото е, че имат агенти във всички правителства, които прокарват техните интереси.

Случайно ли е, че точно сега Бареков лансира идеята за връщане на казармата, а? Мисли, читателю, мисли!

6. Медиите

Промиват мозъци, мноо ясно. Те затова са създадени всъщност. Новините нямат нищо общо с действителността. Истината за събитията се публикува само в блога на S. Но от съображения за сигурност този блог е таен. Авторът му проучва всеки потенциален читател, да не би да е член на КГБ, ЦРУ, Мосад или Ем Ай Сикс (на което конспиративният българин вика "Ми Шес"). Чак когато се убеди, че не си потенциален враг, S ти дава достъп до блога си. Но трябва да подпишеш специална клетвена декларация, че няма да разпространяваш информацията, прочетена там. Ако попиташ конспиративния българин как точно той е получил достъп до този блог, той ти казва, че това е "дълга история" и загадъчно се усмихва. Мисли, читателю, мисли!

7. ДАНС

Че подслушват, подслушват, това е ясно на всички. Но кого точно подслушват? Ами подслушват предимно конспиративния българин, затова той никога не споделя важна информация по телефона и псува правителството само наум. Освен това конспиративният българин вярва, че могат да го подслушват и през изключен телефон, технологиите много са напреднали. В компания винаги говори много тихо и с недомлъвки, защото не се знае къде са разположени подслушвателните устройства. Мисли, читателю, мисли!

8. Фейсбук

Конспиративният българин разполага с абсолютно достоверна секретна информация, че фейсбук е направен с единствената цел да бъдат следени хората. Неслучайно създателят му е евреин - Цукерберг. А конспиративният българин много добре знае какви са евреите. Затова си е направил акаунт с фалшиво име и сега гледа сеира на Цукерберг. Ае да видим как ше го хване!

9. Андрей Луканов е жив

И си пие питието на Малдивите с Илия Павлов. Това конспиративният българин го знае от "много достоверни източници". Цялата работа с убийствата им е била инсценирана, за да може да си скрият парите. Мисли, читателю, мисли!

10. Генно-модифицираните храни

Не само, че са вредни за организма, но и водят до масово оглупяване. Доказано е, че ако се тъпчеш с тия боклуци, в един момент започваш да се мислиш за анимационен герой. Превръщаш се в некво безмозъчно томиджери. Затова конспиративният българин не купува храна и алкохол от магазина, а консумира само продукти, произведени от родителите му на село. Това е причината да е по-умен от всички останали. Мисли, читателю, мисли!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Дида

Дида

23.12.2013 | 09:53

Ох, ох, ох, това момче не престана да се прави на остроумно. И на интересно. Може да отрича очевидни истини, но за него е важно да говори пред хора, да бъде видян, слушан, забелязан.\n\nДобре, че беше Славчо, че да го покажат по... телевизора, та да му научим името.

Отговори
0 0
Алтернативна мисъл

Алтернативна мисъл

22.12.2013 | 13:03

Доста жалък опит да осмеете критично мислещите хора, Сиромахов! Може би представата ви за интелигентни граждани е такива, които вярват безрезервно в масовите новинасрски емисии и градят мнението си спрямо това, което им е показано и не гледат по-далеч от носа си, случайно да не вземе да им се примсива някой като вас.

Отговори
0 0
Пенчо

Пенчо

22.12.2013 | 10:01

Господин тъпунгеромахов както винаги се прави на интересен подобно на 7 годишен сополанко и се заиграва с теми, които далеч не са му ясни. Хващай пътя за Щатите, комплексирано лайно! Стига си хленчил и ръсил тъпизми. Щом толкова ти бъркат в гъза българите, заминавай нанякъде и не се връщай. Няма да ни липсваш!

Отговори
0 0
nibelung2

nibelung2

21.12.2013 | 01:00

браво г-н Сиромахов,светна ми пред очите,бях изпаднал в ступор но започнах вече да мисля следвайки съвета Ви.Осанна ,най- после Месията да ни покаже пътя,априорно казвайки 10 истини изведени като закон.само се чудя като ги вадите от носа си тези ,,истини,,каква ли голяма топка от сухи сополи сте направили между дланите си

Отговори
0 0
Десен

Десен

20.12.2013 | 20:37

И Сиромахов се излага вече.\nПозабравиха го хората и с тези простотии цели да припомни за себе си.\nНе е толкова забавен вече.

Отговори
0 0
Ран

Ран

20.12.2013 | 20:09

Допреди 2 години в интернет беше публикуван планът Ран Ът.После го премахнаха.

Отговори
0 0
JFC

JFC

20.12.2013 | 19:00

ПОДОБНИ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ПОМИЯРИ КАТО ВЪПРОСНИЯ СИРОМАХОВ (НА ХРАНИЛКА НА АНТИБЪЛГАРСКАТА ,ЦИОНИСТКО-БОЛШЕВИШКА МЕДИЯ ЗА МАСОВО ОГЛУПЯВАНЕ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ-BTV),ОТ ГОДИНИ ОБЛЪЧВАТ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И АКТИВНО ПОДПОМАГАТ ЗА ТОТАЛНАТА ЦИГАНИЗАЦИЯ И ЛУМПЕНИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО. КАТО КОНТРАПУНКТ НА ЯВНИТЕ ЛЪЖИ НА ДЕГЕНЕРАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТОВА: http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/12/16/внимание-съобщение-от-елита-на-планет/

Отговори
0 0
кон спирам

кон спирам

20.12.2013 | 17:09

Колко конспирация, колко истина за някои неща Иво е конспиративно неубидителен!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?