сряда, 13 Декември 2017 03:26 ч.

Кметът на "Централен" награди участници във фотоконкурс

12.10.2017   |   19:23
Прочетена: 423   |
Коментари: 0
Кметът на "Централен" награди участници във фотоконкурс

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов посрещна в „Градска художествена галерия“ над 80 гости и награди всички участници във фотоконкурса на тема „Защото ме е грижа”.  Домакин на събитието беше централната изложбената зала на „Градска художествена галерия“. Над 80 гости, сред които служители на Община „Пловдив“, районната администрация, заместник-кметове, представители на медиите, участници в конкурса и техните близки се събраха, за да видят печелившите снимки и да поздравят победителите.


„Изключително съм благодарен на всички, които проявиха интерес към конкурса на район „Централен“ и се надявам да успеем да задържим вниманието на младите хора и през следващите години.“, коментира Стаменов, който връчи грамоти и награди на победителите.

Те получиха ваучери за велоаксесоари, а поощрителните награди са под формата на ваучери за книги. Заместник-кметовете Веселин Козарев и Деница Чингарова раздадоха грамоти за участие. Гост на събитието беше и фотографът Тодор Ненов, който е част от журито в конкурса.


След награждаването участници и гости се снимаха с Георги Стаменов, който използва повода да поздрави и колегите си по повод Деня на българската община, с който съвпадна награждаването.


Фотоконкурсът на тема „Защото ме е грижа“ е част от програмата по случай Европейската седмица на мобилността 2017г. Район „Централен“ получи над 60 фотографии от 20 участника в конкурса. Срокът за кандидастване приключи в края на септември 2017г.

Кметът на "Централен" награди участници във фотоконкурс
Кметът на "Централен" награди участници във фотоконкурс

Топ новини
800 дни ще е разкопан площад "Централен"
12.12.2017   |
19:22   |
1142
Коментари: 0
Площад „Централен” и подлезът на ул. „Гладстон” трябва да бъдат ремонтирани за 800 дни, което прави две години и два месеца. Срокът е посочен в...