понеделник, 27 Март 2017 13:32 ч.

Кандидат-депутати от ГЕРБ в Пловдив: Продължаваме с изграждането на модерна и безопасна инфраструктура

16.03.2017   |   11:44
Прочетена: 1205   |
Коментари: 23
Кандидат-депутати от ГЕРБ в Пловдив: Продължаваме с изграждането на модерна и безопасна инфраструктура

Цел на ПП ГЕРБ в следващите четири години е да продължи с изграждането на модерна и безопасна транспортна инфраструктура. Сред приоритетите, заложени в програмата, са доизграждане на автомагистралите „Струма” и „Хемус”, изграждане на аввтомагистрала „Калотина – София”, инвестиции за осигуряване на пътна безопасност на съоръженията по пътната мрежа и други. Акцентите в сектор „Регионална политика“ и „Транспорт“ бяха представени на среща с представители на учебните центрове за подготовка на водачи на МПС с кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ от Пловдив-град инж. Александър Държиков, Менда Стоянов и инж. Атанас Ташков. На разговорите снощи присъстваха още кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район Тракия Костадин Димитров.


„От значение е построяването на няколко скоростни пътя, както и ремонтирането на отсечката Пловдив – Асеновград. Плановете са стартът да бъде даден тази пролет, а средствата в размер на 24 милиона лева вече са осигурени“, обясни инж. Държиков. Той посочи още, че от важно значение за региона е заложеното в програмата на ПП ГЕРБ разширение на Околовръстното шосе на Пловдив. Кандидатът за народен представител не пропусна да отбележи необходимостта от въвеждане на интелигентната транспортна система, която включва наблюдение, управление и изчисление на трафика. Той заяви, че е необходимо възстановяване дейностите на Фонда за пътна безопасност, чрез който да се осигурят мобилни и стационарни камери за наблюдение, както и да се направи пътна карта за контрол и превенция.


Сред приоритетите в програмата на политическа партия ГЕРБ е и въвеждане на така наречените тол такси за тежкотоварните автомобили, които представляват половината от транзитния трафик през страната.
„Наложителните законодателни промени са свързани с гласуването на нов Закон за движение по пътищата или структурирането му в два отделни. Единият да контролира пътното управление, а другият ясно да разделя функциите на Министерството на транспорта от тези на Министерството на вътрешните работи. Единият закон следва да урежда правилата за контрол върху движението по пътищата, а другият – регистрацията на пътните превозни средства и обучението на водачите им“, обясни на присъстващите Александър Държиков, който има дългогодишен опит като експерт в областта на транспорта.


„В началото на нашето управление заварихме страната в дефицит, огромен дълг, фалирала банка, изплащане на задължения по АЕЦ „Белене“ и американските централи в размер на 2,5 млрд. лева. Днес в страната има стабилна банкова и застрахователна система, благодарение на политиката на ГЕРБ“, заяви кандидатът за народен представител Менда Стоянова. В своето изказване тя не пропусна да отбележи, че БВП е нараснал 3,5 %, а безработицата е под 7%, като в Пловдив е под 3%. 2016г. както и през първите месеци на 2017г. има излишък, който по прогнозни данни ще намалее с 5 % до края на годината.


„Главна цел за бъдещото управление на ПП ГЕРБ е средната работна заплата да достигне 1500 лева, нещо напълно реално и което ще се постигне чрез работеща икономика, инвестиции в производството, откриване на работни места. Реализирането на всичко това води до устойчиво развитие и до допълнително стимулиране на малкия и средния бизнес, хора като Вас“, каза Менда Стоянова.


Кандидат-депутатите Менда Стоянова, Александър Държиков и Атанас Ташков с готовност заявиха, че ще работят не просто за един успешен 4-годишен мандат, но и за развитието на Пловдив като културна, индустриална и транспорта столица на България в каквато се превърна през последните няколко години от управлението на ГЕРБ на местно и национално ниво.
„В своята листа от кандидати за народни представители ПП ГЕРБ разчита на тяхната експертност и професионална насоченост в различни сфери, като с това се защитават потребностите и интересите на хората от различните браншове. Нашите народни представители в Парламента ще продължат да подкрепят развитието на Пловдив. Те са проводници за промяна на наредби, тъй като животът е едно предизвикателство и много неща се променят“, коментира кметът инж. Иван Тотев, който е и областен координатор на ПП ГЕРБ в града под тепетата.


По време на срещата той запозна присъстващите с бъдещите инфраструктурни проекти в Пловдив, сред които изграждането на многоетажни паркинги в различни райони, реконструкцията на булевардите „Руски“, „Коматевско шосе“, изграждането на бул. „Северен“, който да свързва „Брезовско шосе“ с моста „Адата“, като плановете са след време да има изход към Карловския надлез; важен е и проектът за нов мост на река Марица, свързването на „Копривщица“ с „България“ и слизане на булевард „Марица“- север и много други.

Купуването и продаването на гласове са престъпление

Кандидат-депутати от ГЕРБ в Пловдив: Продължаваме с изграждането на модерна и безопасна инфраструктура

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (23)
 • 7/8
  Рейтинг: 30
  1
  16.03.2017 |
  11:54
  Сред приоритетите на Престъпната партия ГЕРБ - Грабежи, Емиграция, Разруха, Беднота е да се продължи със системното ограбване на обществото, съсипване на икономиката, натрупване на непосилни заеми, кражби за поълване на партийната каса и собствените джобове, престъпни схеми за злоупотреби със служебно положение, осигуряване на високоплатени постове на гербероиди и т.н и т.н.
  Оценка:
  +42
  -12
 • Да, да.
  Рейтинг: 21
  2
  16.03.2017 |
  11:58
  Най важно е в края на мандата да не сте със шкембета увиснали като войнишки мешки и с по 30 -40 кила отгоре, като Бостанджибашията, да е жив и здрав, както и да харчите само пари, които сте заработили лично!
  Оценка:
  +32
  -11
 • Отврат
  Рейтинг: 18
  3
  16.03.2017 |
  12:46
  Като ви знаем какви сте, защо още се пънете да се показвате? ЗНАЕМ ВИ!
  Оценка:
  +31
  -13
 • OFF
  Рейтинг: 18
  4
  16.03.2017 |
  12:49
  НЯМА КОЙ ДА ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ. НАСРАХТЕ СЕ ОТ КРАДЕНЕ
  Оценка:
  +33
  -15
 • МАЙНА
  Рейтинг: 17
  5
  16.03.2017 |
  12:53
  ГЕЙберастки кифли ,чезвайте.УТАЙКИ сте , като всички.Прекалихте със ЗУЛУМИТЕ
  Оценка:
  +32
  -15
 • Да, Ад, ДА
  Рейтинг: 19
  6
  16.03.2017 |
  12:53
  Не знам за шкембетата им, но банковите им сметки със сигурност ще са натежали! Политиката е най-доходоносното занимание в България! И при липсата на съдебна система - най-безопасно!
  Оценка:
  +32
  -13
 • 1
  Рейтинг: 20
  7
  16.03.2017 |
  13:04
  Този мургавият певец /с микрофона в ръка/ така добре оправи транспорта в Пловдив и сега обещава да оправи и транспорта в цялата страна. Не му стига заплата от Дошков и сега ще иска да получава заплата и от други транспортни фирми.
  Оценка:
  +32
  -12
 • СТИГА
  Рейтинг: 15
  8
  16.03.2017 |
  13:13
  Да спрем мутренския стил на управление. За да няма нови заеми от още 6 млрд . лв. догодина, за да не ни управлява човек, бабаит вътре пред народа си, послушко навън, пред чужди интереси."Борисов иска в България хората да му целуват ръка, а той целува навън на началниците. Стига с това унижение на България.
  Оценка:
  +30
  -15
 • .Здравчева
  Рейтинг: 17
  9
  16.03.2017 |
  13:17
  ОСНОВНИЯ ВЬПРОС Е : СЛЕД КАТО Е ИМАЛО КАК ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ДО ТУКА, ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ОБЕЩАВАТЕ? ЧАК СЛЕД ТОЗИ ОТГОВОР ИМАТЕ ПРАВО НА ОБЕЩАНИЯ!!!!ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е С МНОГО СЕРИОЗЕН МОЗЬЧЕН ДЕФИЦИТ ДА ВИ ВЯРВА!!!!!!
  Оценка:
  +31
  -14
 • В ЗАТВОЕА БОКЛУЦИ
  Рейтинг: 17
  10
  16.03.2017 |
  14:02
  Как Пловдив се лиши да вземе 6 млн. заради неработещите ел табла.Градските власти се разплатиха с фирмата изпълнител, макар работата да е свършена наполовина.Проект за 20 милиона лева, който трябваше да е напълно готов преди година, продължава да се отлага всеки месец, макар парите отдавна да са разплатени.КОЙ и защо даде парите на испанската фирма „Индира”.Заради тези проблеми Община Пловдив можеше да получи неустойки от близо 82 000 лв. на ден (общо почти 6 000 000 лв.). Но Тотев вече е разплатил проекта, макар и незавършен, а фирмата си е вързала работата.Проверката на управляващия орган, който контролира Транспортния проект е констатирал редица нарушения, а през декември трябваше да издаде и цялостен доклад за състоянието на системата. Такъв все още липса.
  Оценка:
  +28
  -11
 • прави сте коментиращи другари !
  Рейтинг: 12
  11
  16.03.2017 |
  14:52
  Как може така ! Поне един обществен клозет да бяха планирали да открият по примера на другаря Славчо Атанасов! Тия така и не разбраха , че асфалта не се яде.Не искаме булеварди, мостове и надлези. Искаме си другаря Орешарки , другаря Гергов и слугата му Славчо,както и турските сериали гарнирани с нон-стоп партизански песни по радиото.
  Оценка:
  +27
  -15
 • Разочарован Гербаджия
  Рейтинг: 18
  12
  16.03.2017 |
  14:53
  Тези хубавци започнаха да правят сбирки само за своите чиновници и подчинени ,които гласуват под строй защото ще си загубят работата ,ако не го направят!Тъй като вече почти никой ни им вярва правят събрания сами за себе си за да отчитат някаква дейност!Герб изгуби тотално периферията си и в момента може да разчита само на купените гласове на Бай Мангал и на работещите в общинските фирми и администрация!С две думи започна началото на техния край!Всичко това е заради високомерието,кражбите и инфантилното им управление и в частност на лицето на бруталната корупция ,този който наричаше пировата победа на местните изборите КЛАНЕ Иван Борисов Тотев!
  Оценка:
  +29
  -11
 • До N12 от Винету
  Рейтинг: 25
  13
  16.03.2017 |
  15:05
  Много си прав колега !Вчера всички сайтове писаха че в новотела щяло да има дебат за транспорта с Бойко Борисов ,Московси,Павлова ,Гиранов и Тотев,но се оказало партийно мероприятие само за тях и не са пуснали в залата външни хора и експерти за да си кажат мнението!Имало е ядене и пиене след така наречения дебат само за отбрани техни калинки и бивши депутати!Сами си говорят сами си обещават ,сами си ръкопляскат и се харесват !Така беше едно време и при БеСеПето,много вожд малко индианци!
  Оценка:
  +28
  -3
 • РЕАЛИСТ
  Рейтинг: 15
  14
  16.03.2017 |
  15:30
  Защо унищожихте инфраструктурата на тролеите?Всичко което сте построили е с фалшиви материали и вече се руши ,нищо ново и модерно не сте построили само крадете и съсипвате града!
  Оценка:
  +22
  -7
 • Интересно
  Рейтинг: 14
  15
  16.03.2017 |
  16:33
  Много ми е интересно пред кого си играят на предизборна кампания. Гледаш в залите хора от общинската партийната администрация, които имат задължение освен да взимат заплата, да пълнят и зали за да си играе някой на политика. Смешно и жалко. И на кого ги разправят глупостите - на техните си хора, защото друг няма да им се върже и ще задава неудобни въпроси.
  Оценка:
  +21
  -7
 • Честен
  Рейтинг: 16
  16
  16.03.2017 |
  16:57
  Вина има и Орешарски! Защо докато управляваше не измете цялата гербаджииска пасмина от държавната администрация!
  Оценка:
  +18
  -2
 • Ха ха
  Рейтинг: 16
  17
  16.03.2017 |
  17:31
  Продължавате с кражбите. Ако ви позволлим.
  Оценка:
  +18
  -2
 • Баба Гица
  Рейтинг: 10
  18
  16.03.2017 |
  18:32
  На прима Виста,в залата има около 50 човека. На повечето им личи, че са там по принуждение! Вглеждайки се в лицата и позите им, сигурно е ,че поне 10 от тях няма да гласуват за "любимата" си партия! А вече и от мненията по горе личи ,че "плъховете" първи напускат потъващите кораби и вече те бягат надалече!
  Оценка:
  +12
  -2
 • До Вежди Рашид -оф
  Рейтинг: 7
  19
  16.03.2017 |
  18:40
  Ех Вежди Вежди ,падишаха умря ти продължаваш да му пращаш любовни послания?Giotin giuotuni arkadash,anadunmu!
  Оценка:
  +8
  -1
 • Циник
  Рейтинг: 8
  20
  17.03.2017 |
  06:38
  Какво дебелоочие.
  Оценка:
  +8
  -0
 • Стига!
  Рейтинг: 6
  21
  17.03.2017 |
  10:22
  Не ни обяснявайте какво ще ни купите с нашите собствени пари. Кажете как ще образовате циганите и ще ги накарате да работят.
  Оценка:
  +6
  -0
 • Атанасов
  Рейтинг: 4
  22
  17.03.2017 |
  11:09
  Спаружените герберунгелски тролове, продължават с лъжите,че в мандата на Славчо не е построено нищо, но ние помним ,че по това време се изградиха много важни съоръжения ,като моста на герджика, бул "България',и улица "Победа"и много други, които не са мръднали и след седем години,за разлика от тотевите, които се налага да се ремонтират постоянно.
  Оценка:
  +4
  -0
 • 98
  Рейтинг: 5
  23
  17.03.2017 |
  14:44
  Това е тактика,бе Атанасов!При всеки ремонт има комисионна!Иначе как се вдига хотел като Великата Китайска Стена!!!
  Оценка:
  +5
  -0
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Димитър Георгиев влиза в парламента с ефекта 10/10
27.03.2017   |
12:52   |
73
Коментари: 0
 ГЕРБ спечели изборите в областта с 33,61 процента от гласовете. Това сочат резултатите при 87 % от обработените протоколи. БСП остава втора с 30,87 процента. Обединени...