четвъртък, 14 Декември 2017 08:09 ч.

Камион даде заден и потроши 92-годишен дядо

17.02.2017   |   12:05
Прочетена: 485   |
Коментари: 0
Камион даде заден и потроши 92-годишен дядо

Три нелепи пътни инцидента с пострадали пешеходци станаха вчера. Около 11 часа на бул. “България” в Асеновград 92-годишен мъж бил блъснат от
движещ се на заден ход товарен автомобил “Рено”. Възрастният човек е приет в болница с фрактура на бедро.

Алкохолната проба на водача, на 24 години от Карлово, е отрицателна.

Три часа по-късно, при преминаване покрай спрял на спирка автобус в село Розино, влекач “Мерцедес” с прикачено ремарке , управляван от 39-годишен местен жител, ударил 12-годишно момче. Детето е настанено в здравно заведение с контузни рани по главата.

Камионът управлявал 39-годишен местен жител, който е тестван с дрегер за алкохол и резултатът е отрицателен.

Към 19.30 часа същия ден е хоспитализирана и 54-годишна жена, която била ударена на пешеходна пътека между бул. “Освобождение” и ул. “Димитър Ризов” в Пловдив от лек автомобил “КИА” с 49-годишен водач от града. Няма данни за употреба на алкохол.


 

Неправоспособен младок едва не уби петима

Петима са ранени при катастрофа, предизвикана от неправоспособен водач вчера. Около 10 часа в РУ – Труд постъпил сигнал, че между селата Рогош и Трилистник лек автомобил “Пежо” навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен автомобил “Пежо”.

Медицинска помощ е оказана на четирима жители на село Чоба, които се придвижвали с колата - 24-годишният неправоспсособен шофьор. Прегледан и освободен за домашно лечение е и 62-годишен мъж от Рогош, който управлявал товарния автомобил.

Водачите са изпробвани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни.


Топ новини
Сложиха нови спирки, а къде са плочките
14.12.2017   |
06:18   |
111
Коментари: 0
Пътниците се радват на новите спирки, които най-после са монтирани почти в целия град. Но тротоарната  настилка до заслоните далеч не навсякъде е изрядна.  На бул....