събота, 18 Ноември 2017 23:28 ч.

Илия Гатев изненада Тамара с годежен пръстен

Председателят на БСП в "Северен" сложил бижуто в чаша шампанско
13.09.2017   |   11:32
Прочетена: 1167   |
Коментари: 0
 Илия Гатев изненада Тамара с годежен пръстен

Председателят на БСП в район " Северен" и шеф на Зеленчуковата борса в Първенец Илия Гатев вече мина в отбора на обвързаните. Точно на 9 септември той изненада с годежен пръстен любимата си. След събора на Копривките Илия завел Тамара в комплекс "Варвара", който се намира на 15 км от Пазарджик в посока Велинград. Поръчал бутилка шампанско, а в чашата на бъдещата си съпруга сложил красив пръстен с черен камък.

Тамара не очаквала предложението в този момент, но много се зарадвала и развълнувала. Двамата не бързат със сватбата. "Искаме да е през май месец догодина. Щастлив съм, надявам се да създадем здраво семейство, децата ни да живеят в България и да се реализират тук", сподели пред "Марица" Илия Гатев. 

Бъдещата му съпруга Тамара Петкова е зъболекар и е внучка на бившия председател на районната организация на социалистите в "Северен" Георги Стойчев. Двамата с Илия са заедно от една година.

За щастливото събитие двамата се похвалиха първо във Фейсбук. Приятелите им веднага реагираха на хубавата новина и ги поздравиха. Повечето от пожеланията са за много щастие и силна любов в общия им път през годините.

А Тамара отправя специални благодарности: "Обичайте се и вие, обичайте семействата си, обичайте близките си, обичайте децата си, обичайте и непознатия, който ви подминава на улицата... Вярвам, че с любов можем да променим света".

 Илия Гатев изненада Тамара с годежен пръстен

Топ новини
Концертът на Пайнер ще мине без Глория и Ивана
18.11.2017   |
20:37   |
803
Коментари: 0
Без примите на попфолка Глория и Ивана ще премине концертът "16 години телевизия Планета" под тепетата. Причина за отсъствието на Глория е ангажимент в чужбина, докато...