четвъртък, 19 Октомври 2017 21:22 ч.

Иван Тотев: ГЕРБ развива индустриалните зони в Пловдив

19.02.2017   |   12:58
Прочетена: 929   |
Коментари: 25
Иван Тотев: ГЕРБ развива индустриалните зони в Пловдив

В ГЕРБ имаме тематични послания за съответните политики, които са достъпни за хората. Това каза кметът на Пловдив Иван Тотев по време на форум на МГЕРБ-София „Младите в политиката“, който се провежда този уикенд в Пловдив. Пред младежите Иван Тотев обясни, че се работи усилено по подготовката за „Пловдив-Европейска столица на културата 2019“.

„Положихме огромни усилия в подготовката на проекта. Работим за това културата да е много близко до хората“, каза Иван Тотев. Той обобщи, че когато е поел града през 2011 година е видял един град в не добро състояние. „Започнахме да развиваме индустриалните зони и заложихме на образованието. Започнахме да развиваме IT индустрията. Факт е, че за 5 години имаме над 5000 открити работни места в нея“, отчете кмета на Пловдив.

„Младите хора не бива да подценяват своята лична отговорност за развитието на държавата“, подчерта общинският съветник от ГЕРБ и член на Националният съвет на МГЕРБ Пенчо Малинов. Той бе категоричен, че младежите трябва да участват в решенията и действията на местно и национално ниво.

„Ние определяме образованието като ключов фактор за икономическия растеж на България“, изтъкна председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков. Той подчерта, че една от основните цели на ГЕРБ е все повече млади хора да останат и да се реализират в България.


Топ новини
Росен Плевнелиев и Юлияна делят имоти за 30 милиона
19.10.2017   |
18:50   |
1179
Коментари: 0
Росен Плевнелиев и бившата му съпруга Юлияна делят имотите и банковите сметки на семейството. Според Ретро и Пик, става въпрос за около 30 милиона. Юлияна била решена на всичко...