събота, 18 Ноември 2017 23:12 ч.

Ивана и Георги пияни от любов

Попфолк певицата се влюби в охранителя по време на участие в родния Пловдив
17.07.2017   |   23:10
Прочетена: 2033   |
Коментари: 0
Ивана и Георги пияни от любов

Ивана е пияна от любов заради нова тръпка.  Хитовата попфолк изпълнителка откри вдъхновение в 29-годишния охранител Георги. Певицата се срещнала с него по време на участие в Пловдив, където живее от години. Мачото работи като охранител в местно заведение. Той е по-млад от нея с цели 17 години.  

Изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” е пяла в популярно заведение под тепетата, където се запознала с Георги. Първоначално двамата се усмихвали един на друг, след което младежът се престрашил да заговори певицата и в крайна сметка се разбрали да пият кафе дни по-късно.  

29-годишният Георги е последна година студент по икономика, но заработва като охрана в заведение, за да си плаща сметките. Въпреки 17-те си години разлика Ивана го намирала за зрял и стабилен мъж.

Спортистът посещавал апартамента на певицата единствено в малките часове на нощта и от време на време пътувал с нея по участия. Най-вероятно той ще напусне работата си, за да е постоянно с Ивана.  

Певицата толкова била хлътнала по икономиста охранител, че дори възнамерявала да го снима във видеото към предстоящия си летен хит, който ще излезе в началото на месец август. Певицата твърди, че е заредена с много енергия и окрилена от внезапно споходилата я любов, писа „Таблоид“. /Марица.бг


Топ новини
Концертът на Пайнер ще мине без Глория и Ивана
18.11.2017   |
20:37   |
803
Коментари: 0
Без примите на попфолка Глория и Ивана ще премине концертът "16 години телевизия Планета" под тепетата. Причина за отсъствието на Глория е ангажимент в чужбина, докато...