Земята повишава вибрациите си, минаваме в друго измерение

Мартина Иванова е родена на 22.12.- майсторско число, което определя жизнения є път, мисия и реализация. Дълги години работи в сферата на човешките ресурси - подбор, обучение, изграждане на екипи, медиация и организационно консултиране. Твърди, че е  от онези еретици, които са психолози по призвание, не по образование. Другото направление на нейната реализация е  свързано със здравословния начин на живот, хранене, спорт и духовно и личностно израстване. През годините се занимава с различни спортове и физическа активност - спортна гимнастика, танци, фитнес, кросфит, йога. Не приема себе си като учител, но през последните години много бурно и неочаквано и за нея самата се превръща в един от вестителите на Новото Време.
Блогът є “Свой Избор” от личен сайт се  превръща в нещо като  духовна информационна  агенция, който се посещава от десетки хораq  търсещи по-различни отговори и подкрепа.

- Някои хора май сериозно се подготвят за края на света - запасяват се с храна, свещи, гумени лодки. Други конструират  капсули. Какво ще се случи на 21 декември?


- Прекалено много се злоупотреби с тази дата 21.12.2012. Излишна паника и смут се хвърли от недобросъвестни медии, хората са дезинформирани и объркани. Аз самата, въпреки че избягвам да гледам телевизия, попаднах на определени предавания, които оставят хората в паника, стрес и определено не помагат. Какво точно ще се случи в самия ден 21.12.2012? Едно уникално събитие в рамките на цикъла на прецесията на равноденствията: Земята ще се озове на  Галактическия Екватор. По време на зимното слънцестоене ще се случи нещо в Галактиката ни, космическо събитие, което е съвсем обективно и научно проследимо и доказуемо. Това събитие се нарича Галактическо подравняване. Всъщност, според изчисленията на астролози, този процес започва да се разгръща още на 20.12.2012 в 20:12 ч., за да достигне върховата си точка на 21.12. Всичките тези звездни системи стават един космически лъч. Естествено е, че дори само в рамките на нашата малка Слънчева система подобно подреждане  на космически тела ще породи някакъв електромагнитен импулс, някаква информационна вълна, която ще бъде фокусирано насочена към малката ни синя планета. Ако приемем, макар метафорично, че всичките парадигми, убеждения, поведение, ценностна система, изобщо начин на действие, по който се движи всичко на планетата, е един вид операционна система, то с този електромагнитен импулс при подравняването на тези космически тела просто ще се смени софтуерът. Операционната система ще се измени изцяло.
Подобно подравняване ще възникне отново в края на следващия цикъл едва след 26 000 години - толкова уникален и неповторим е моментът, който всички ние сме избрали да преживеем в настоящия си живот! Но това в никакъв случай не е причина да се запасяваме с нещо друго, освен с търпение, разбиране и желание да бъдем осъзнати съучастници в тези планетарни промени.


- Очаква ли ни друг Апокалипсис, освен, разбира се, апокалиптичните задръствания преди Коледа и още  по-апокалиптичното пазаруване по същия повод? ­


-  Апокалипсис е много хубава гръцка дума, която говори сама за себе си. Незнайно защо обаче през времената тя е добила значението на събитие, разрушаващо и помитащо живота. Винаги като ме попитат - “Ще има ли апокалипсис, аз отговарям много категорично ДА. Апокалипсис в превод от гръцки означава “разкриване”, “смъкване на завеса”, “откровение”. Последователното разкриване на потайностите на човешката душа започна много активно в последните години. Та погледнете само живота си преди 5, преди 10 години. Нима се практикуваше йога, медитация, нима някой говореше за силата на подсъзнанието, за това, как всички сме творци на реалността си, нима не се вземаха масово с присмех и неразбиране разговори за минали животи, телепатия, общуване със Земята като съзнателно, живо същество? Малко по малко древното знание за произхода ни, за истинските ни умения като човешки същества започва да се разкрива. Все повече и повече се повишават сензитивността на хората, интуицията, умения като телепатия, лечение с мисъл, емоция, намерение стават съвсем нормални неща от ежедневието ни. Така и трябва да бъде. Лека-полека, а вече даже доста динамично, повдигаме завесата.


-  В блога си вие казвате, че старият материален свят се руши и умира, за да отстъпи място на новия, духовен свят. Мислите ли, че  наистина хората с лека ръка ще се откажат  от удобствата, от желанията си да  притежават най-новите и модни дрехи и  аксесоари,  от натрапчивите идеи да трупат все повече и повече пари?


-  Разрушаването на стария материален свят и тези натрапчиво деструктивни модели на поведение е предсказано от не един велик пророк. Като започнем с Ванга, Славка Севрюкова и Петър Дънов, минем през редица световни феномени, та дори великото племе маи, чийто календар така изплаши съвременното общество. Дрехата на материализма започва да пада като стар овехтял парцал от гърбовете ни. Уж леко и постепенно, а вече все по-уверено и категорично. Да, има една голяма част от все още неосъзнати хора, които търсят сенките на илюзорното щастие в материалните придобивки, лъскави коли, дрехи, пари. Но те са безкрайно нещастни в това си безспирно търсене. Има хора, които имат нужда да минат пак и пак през тази опитност, докато узреят и се пробудят. За всеки това е индивидуален процес, няма всички хора на Земята в един и същ миг да се осъзнаят и да загърбят материализма. Но планетата, както вече казах е разумен, мислещ и жив организъм. И тя е избрала да продължи еволюцията си в по-горните нива на съзнанието. Това, рано или късно, по един или друг начин, ще повлияе на личната еволюция на всеки един човек. Вече много хора проглеждат и разбират колко е безумно и безсмислено да прекарват живота си в дейности, които не им носят радост и удовлетворение, само и само за да трупат повече пари, с които да могат да си позволят да правят все повече и повече неща, които пак да не им носят радост и щастие. И така: докога?


- Как на практика ще се извърши преходът? Има теория, че тези, които не  могат да изминат пътя, ще “повтарят” курса и ще извървят отново пътя на еволюцията.


- Как точно: това никой не знае. И аз не мога да кажа. По простата причина, че подобно нещо не се е случвало никога в нашата Галактика. Това е истински прецедент в историята. Има много теории и много предположения. Но дори онези сили, извън планетата, с които много хора вече контактуват, не могат да дадат точната рецепта. Всичко зависи от нас. От нашия колективен избор. Според мен голяма част от процеса вече се е извършил. Голяма част от нас вече са направили избора си. Преходът е факт и това много лесно може да се проследи в ежедневието ни. Времето ни се струва невероятно забързано - сякаш денят минава за няколко часа. В други моменти ни се струва, че са минали часове, а часовникът отчита само няколко минути. Времето е много разтегливо понятие - сега повече от всякога. Рязко и неочаквано за нас самите сменяме изцяло хранителните си навици, средата, убежденията си, приятели изчезват от живота ни, други се появяват. Трети, които не сме понасяли доскоро, сега приемаме съвсем спокойно,  без напрежение и блокажи, просто изпитваме едно умиротворение и любов.    Не се гневим толкова, разбираме околните, “чуваме” мислите им, усещаме настроенията им, “прочитаме” човека отсреща дори без да сме си разменили и дума. Безкрайно много са “симптомите”. Но те са категорични и колкото и еволюционният път на всеки да е различен и индивидуален, тези свързващи нишки ни показват много ясно къде се намираме.


-  Какво се крие зад термина “Възнесение”, който използват много от контактьорите?

- Това е друг често срещан термин за случващото се с планетата ни - т. нар. “Възнесение”. На пръв поглед може да звучи доста абстрактно за рационалния ум, но и това си има съвсем точно обяснение. В чисто физически план Земята се променя. Тя е повишила по геофизически данни своите вибрации от около 7,6 херца на около 15 и върви към 30. От доста години учените наблюдават повишаване на вибрационните честоти на околния ни свят, достигащи пика си през 2012 г. През декември честотата ще се повиши до 40. Това и до голяма степен обяснява “аномалиите”, които усещаме във времето - как то се разтегля и свива. Това се случва само във нашите възприятия. И именно те са отговорни за навика ни да виждаме времето линейно - като нещо, което има минало, сегашно и бъдеще. А всъщност времето е многоизмерно. В него всичко винаги съществува. За да оцелее в новите условия и да е адекватен, човекът трябва да научи мозъка си да работи на тези по-високи честоти. Мозъкът е принуден да работи на постоянно увеличаващи се честоти и това носи  дискомфорт на много хора. Това увеличение ще стигне до 30 херца и повече, до гама ритъма, който отговаря за интуитивното познание, вдъхновението и творчеството. За честотата на вибрациите на мозъка при 50 херца казват, че се стига до т.нар. от будистите просветление. Да се постигнат и да се задържат тези високи честоти е доста трудно начинание за повечето хора, които са тотално загърбили всякакви духовни и медитативни занимания и са потънали в материализъм. Като повишава честотата си, Земята ни кара да бъдем по-будни и по-осъзнати. Когато осъзнаваш себе си, заобикалящия те свят, когато развиваш свързаността си с природата и колективното човешко съзнание, ти си осъзнат и повишаваш честотите си на трептене - ставаш адекватен за промените в света. Това е процесът на Възнесение- Земята повдига вибрациите си, честотата на трептенията си, за да премине в по-високоизмерение на Творението. И заедно с нея този път еволюираме и се повдигаме всички същества, населяващи планетата. Тези, които не са в синхрон с тези вибрации, ще им е много трудно да се справят с прехода от триизмерния свят към четири- и петизмерния. Това колко са богати,  какви материални блага са натрупали, какъв статут и обществено положение имат - всичко това няма да има никакво значение. Единственото, което има значение в новия свят е дали носиш в себе си любов и състрадание.


- Писателят мистик Сал Ракели твърди, че след прехода на Земята ще има хора с различни “плътности”.  Тези с по-високата степен на “плътност” ще  бъдат почти невидими за останалите. Каква ще е тяхната роля?


- Предсказанията на Сал Ракели в голямата си част са доста стряскащи и крайни, аз не усещам нещата точно така. Още повече че наистина е голяма дързост някой да прави прогнози за нещо, за което и ангели, и разни същности от най-висш порядък вдигат рамене и казват “Не знаем, зависи от вас. Вие променяте хода на съдбата си с всеки миг, с всяко решение и осъзнат избор”. Ако действително хората се разделят по такъв начин, че онези, преминали в по-висшите измерения, или по друг начин казано “по-висока плътност”, то те най-вероятно ще бъдат онези, които ще продължат да превеждат хората. Да, като погледнем различните еволюционни нива, които са постигнали различните хора, съвсем естествено е да има и други портали, и други моменти, в които следващите групи готови души да са готови да преминат към по-високите измерения. И точно там ще са много ценни първопроходците, които вече ще са утъпкали пътеките и процесът ще тече много по-леко и асистирано.


- Хората, които не са научили всички кармични уроци, ще успеят ли да извършат прехода?


- И това е предмет на свободния ни избор. Кармата беше основен инструмент, с който се учеше на планетата Земя до момента. Един от най-простите вселенски закони - този за причината и следствието. Няма нищо мистично в него, той е изключително прост и справедлив “Това, за което станеш причина някой да преживее, рано или късно ще се върне при теб”. В този смисъл, ние създаваме нова карма с всеки ден, всяка разменена реплика, жест и сценка в която участваме. И пак от нас зависи дали ще създаваме добра, или лоша карма. Така просто е казано в нашите поговорки “каквото посееш, това ще пожънеш”. В последните месеци на тази година, та дори през цялата година имаме предпоставки за изключително засилено изчистване на негативната карма от предишни животи. Можете да видите сами това по много учестените “случайни” срещи с разни хора, които протичат бурно, необяснимо и също така бурно и бързо, след като преживеят нещо заедно, хората се разделят. Само че този път имаме възможността осъзнато да разиграем тези сценки. В рамките на няколко месеца ни се даде възможност да изчистим карма, която предишни пъти е отнемала продължителността на няколко живота. Ако има хора, които все още не са изчистили негативната си карма, то те са най-вече все още заспали хора, които се лутат в илюзията на материалния свят,  само че с много ускорено учене.


-  В началото на годината направихте интервю с Инелия Бенц, чиито  клипове се гледат от милиони хора от целия свят. Какви са личните ви впечатления от тази жена,  кое беше най- важното, което научихте от нея?


-  Инелия е човек като всички нас. Същество с божествен произход, като всеки човек. Тя твърди, че мисията є на планетата Земя е да повиши вибрационното ниво на планетата и на колективното човешко съзнание. Също като мен. Също като вас. Също като всеки, който чете този текст. С тази разлика, че тя много по-рано от нас си е спомнила тази мисия и е заработила за осъществяването є. Научих и потвърдих моето лично усещане и вярване, че всеки един от нас носи силата, Божествената искрица в сърцето си и само когато сме готови да я приемем и осъзнаем изцяло, ще бъдем способни да помагаме и на другите. Но не да ги бутаме напред. А да им помогнем да осъзнаят и те своята собствена неограничена сила. И тя не се влияе от етнически произход, вероизповедание, пол, възраст и социален статут. По този начин се прави промяна в света. Когато една по една всяка малка светлинка се пробуди и се обедини в планетарната светлинна мрежа. Ето това е ключето за Великия Преход. Великият Човек.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
33 коментара
Диан

Диан

12.01.2024 | 21:56

Обяснете ми за какви вибрации става дума. Кое вибрира? Кое го кара да вибрира? С какво се мерят тия вибрации? Що за понятие е това?

Отговори
0 0
Красимира

Красимира

27.12.2012 | 08:34

Леле... Хора, как може да сте толкова прости и зли бе! Направо да му се допровръща на човек като ви чете! Сега разбирам колко наистина е трудно да си най0отпред и да си смел да носиш високо светлината, независимо от такива мръсни плювни и прости хора! Тази жена е помогнала и помага на хиляди хора! А завистници явно ще продължава да има колкото си щеш! Никога, ама никога не е била фитнес инструктурка, Боже колко сте зле. Ей ти там, злобеещия "очевидец". Такива като теб има неколцина, дето нещо ги е ощипало и таят злост и омраза, та си позволяват да плюят така. Но щом това те държи жив - продължавай в този дух, все по-трудно ще ти става с тези нисши вибрации!

Отговори
0 0
баба Вибрация Фелибиева

баба Вибрация Фелибиева

25.12.2012 | 05:00

Такае да "усещаш вибрациите"щом като "101 калоферски гайдари поздравяват България"....Айде със здраве и на здраве.

Отговори
0 0
СИСИ-ПИСИ

СИСИ-ПИСИ

25.12.2012 | 01:59

УСЕЩАМ ГО, КОЛКОТО И СТРАННО ДА ЗВУЧИ. ОРГАЗМЪТ МИ , ТЯЛОТО МИ....СТАВАТ НЕЩА, НЕХАРАКТЕРНИ ЗА МЕН С МЕН!ТЪЙ, ЧЕ...ВЯРВАМ В ПИСАНОТО. И ТО ДАДЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ МИ.

Отговори
0 0
О4евидец

О4евидец

24.12.2012 | 15:39

Как може една фитнес инструкторка и търговец на хранителни добавки така измамно да лъже хората. Та тя е чист бизнесмен със сладки думи от 2-3 години на "пазара " на духовност. Опознайте историята и и не се лъжете по сладките и приказки.Как може да и се връзвате. !

Отговори
0 0
Д-р Степан Коен

Д-р Степан Коен

24.12.2012 | 15:36

Освободиха се места в психиатричното отделение на Университетска болница за всички, ангажирани с края на света според календара на маите и други календари. Моля, заповядайте. След първоначалния преглед ще отпътувате за 6-тото измерение.

Отговори
0 0
bobtail

bobtail

23.12.2012 | 21:28

Моме, смени си дилъра .

Отговори
0 0
veso

veso

21.12.2012 | 13:58

ei na taq edni vibracii da i nacepa v gyza,6te ima da sviri kato svirkata na qmbolskiq vlak

Отговори
0 0
Зоя Христофорова Златева

Зоя Христофорова Златева

21.12.2012 | 11:02

Браво ,Марти !!!!! Любов и Светлина на всички хора от нас ,и другите като нас ,работници на Светлината ,борци на Любовта ,а най-много на тези с язвителните забележки ,защото те имат нужда най-много от Любов !!!! Ние ви спасяваме ,и Дънов ,и Ванга и леля Слава ,и всички " луди " хора ,като нас ,ние ви теглим ,ние ви протягаме ръка ,а дали ще я поемете ,избора е само ваш ,свободната воля !!!! Преградки с Любов на всички хора ,от нас !!!!!

Отговори
0 0
112

112

21.12.2012 | 00:32

Байгън от дъновистка (сатанистка) пропаганда...

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?