неделя, 20 Август 2017 20:26 ч.

За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута

23.02.2017   |   09:29
Прочетена: 866   |
Коментари: 2
За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута
Снимка: Адриана пали свещите и без ръце

Жена, родена без ръце, получи място в Книгата на световните рекорди на Гинес, след като за 1 минута запали огромно количество свещ с крак.


Адриана Ирене Ернандес от Гуадалахара, Мексико, счупи рекорда миналата седмица по време на гостуването си в италианското телевизионно шоу Lo Show dei Record. Ернандес запали 11 свещи за 60 секунди, с което счупи предишния рекорд, поставен от мъжа, посветил живота си на рекордите на Гинес - Ашрита Фърман, който за същото време успява да запали 7 свещи.    

Паленето на свещи с крак е само един от многобройните таланти на 39-годишната мексиканка. Тя е адвокат и автор на няколко книги, като същевременно работи усърдно за приобщаването на хората с увреждания в Мексико. Заради недъга си Ернандес се е научила да използва своите крака по същия начин, по който би използвала и ръцете си, ако имаше такива. Тя пише, готви, държи мобилния си телефон, реше косата си и дори си слага грим с крак. Юристката вече е знаменитост по цял свят, на лекциите се тълпят хиляди хора.

За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута

Топ новини
Скандал: Не пуснаха Юсеин и семейството му на плажа Нептун
20.08.2017   |
19:06   |
2193
Коментари: 0
Семейство от малцинствата не беше допуснато да ползва басейна на Нептун днес. 35-годишният Юсеин Ефенди, съпругата му Ана и 7-годишният им син не успяха да покрият изискванията...