събота, 16 Декември 2017 14:56 ч.

За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута

23.02.2017   |   09:29
Прочетена: 928   |
Коментари: 2
За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута
Снимка: Адриана пали свещите и без ръце

Жена, родена без ръце, получи място в Книгата на световните рекорди на Гинес, след като за 1 минута запали огромно количество свещ с крак.


Адриана Ирене Ернандес от Гуадалахара, Мексико, счупи рекорда миналата седмица по време на гостуването си в италианското телевизионно шоу Lo Show dei Record. Ернандес запали 11 свещи за 60 секунди, с което счупи предишния рекорд, поставен от мъжа, посветил живота си на рекордите на Гинес - Ашрита Фърман, който за същото време успява да запали 7 свещи.    

Паленето на свещи с крак е само един от многобройните таланти на 39-годишната мексиканка. Тя е адвокат и автор на няколко книги, като същевременно работи усърдно за приобщаването на хората с увреждания в Мексико. Заради недъга си Ернандес се е научила да използва своите крака по същия начин, по който би използвала и ръцете си, ако имаше такива. Тя пише, готви, държи мобилния си телефон, реше косата си и дори си слага грим с крак. Юристката вече е знаменитост по цял свят, на лекциите се тълпят хиляди хора.

За Гинес - Адвокатка без ръце пали 11 свещи за минута

Топ новини
Кола падна в Гребната, друга горя на метри от нея СНИМКИ
16.12.2017   |
13:57   |
275
Коментари: 0
Опасен джигит излезе с джипа си на алеята около Гребната база и блъсна паркирана там кола във водата. След това продължи да шпори с бясна скорост, удари и рани една дузина...