петък, 17 Ноември 2017 23:16 ч.

Засекретиха делото срещу мераклията Цони

14.09.2017   |   13:20
Прочетена: 1204   |
Коментари: 0
Засекретиха делото срещу мераклията Цони
Снимка: Съдия Христо Крачолов

Делото срещу Цони Цонев от Джулюница, който си поиска орални ласки от служителка във фирма трудов посредник и след отказа й я преби, ще тече при закрити врати. Решението за това е на съдия Христо Крачолов от Пловдивския апелативен съд, който се позова на опция в НПК да не бъдат разгласявани интимни подробности от живота на хората.

На първа инстанция Цонев получи 6 години затвор, но обжалва присъдата си. Според прокуратурата на 16 декември в. г. мъжът влязъл в офиса на фирма на ул. „Д-р Вълкович” в Пловдив. Заключил вратата и след като служителката му показала сайта, на който да разгледа обявите, свалил панталона си. Поискал от жената да правят секс и когато тя го напръскала със спрей, за да го спре, я нападнал. Започнал да я удря и когато тя изпаднала в безсъзнание, взел чантата й и избягал. Вътре имало пари и телефон на обща стойност 1863,51 лв.

Цонев направил опит да напусне страната, но бил задържан на път за Гърция.

 

 

Засекретиха делото срещу мераклията Цони

Топ новини
Гледайте НА ЖИВО Григор Димитров срещу Буста ЛИНК
17.11.2017   |
22:18   |
454
Коментари: 0
Григор Димитров излиза за трета победа на финалите на АТР в Лондон срещу Буста. Двубоят е без значение за класирането на българина, но победителят в тази среща ще вземе 200...