неделя, 17 Декември 2017 17:29 ч.

Ето напитката, от която се слабее с килограм на час

17.02.2017   |   17:24
Прочетена: 1935   |
Коментари: 0
Ето напитката, от която се слабее с килограм на час
Снимка: Краставици, мента, лимон и джинджифил

Бързото отслабване често не се препоръчва от лекарите, защото в повечето случаи води до усложняване на здравето и бързо възстановяване на наднорменото тегло. За тази цел ви е необходима предимно вода.

Вземете съд, по възможност по-дълбок, в него сложете краставици нарязани на кръгове, а след това и парчета от свеж лимон с кората.

Добавете 12 листа от мента и настърган корен от джинджифил, около 1 чаена лъжичка. Накрая във всичко това добавете 8 чаши вода. Разбъркайте добре и сместа оставете в хладилник да пренощува една нощ.

Сутринта можете да пиете от напитката, но на гладно, за да има по-голямо влияние върху организма. След това изчакайте един час до закуската, за да може да има ефект. Резултатите са мигновени. Още след първия час ще се почувствате с около килограм по-леки, твърди mall359.com.

Самата напитка може да се консумира до два пъти дневно. Няма да навреди на организма, а напротив – ще го направи по-здрав и ще подобри имунната система, освен че ще изтегли доста от наднорменото тегло.

Тайната на тази напитка е да активира по изключително силен и бърз начин отделителната система, което в рамките на час води до свалянето на около килограм.


Топ новини
Читател: Пловдивчани, пазете се от този джигит с BMW!
17.12.2017   |
16:44   |
275
Коментари: 0
Снимка на BMW, порещо с бясна скорост улиците на Пловдив, ни изпрати читател на marica.bg. Пловдивчанинът станал свидетел как шофьорът за малко да блъсне пешеходци, пресичащи на...