Ето какво остана от колата на Генка Шикерова (СНИМКИ)

бТВ защити водещата: Със средновековни методи няма пречупят куража ни

Колата на Генка Шикерова вече е за скрап. Това показват кадри, публикувани на сайта на бТВ. Изгоряла е цялата предница на пежото, заедно с отсека с коша на двигателя и двата калника, се вижда на снимките(ДОЛУ в галерията). 

Полицията установи умисъл в палежа на личния автомобил на водещата на "Тази сутрин" Генка Шикерова, съобщава bTV по повод инцидента с водещата.

Екипът на телевизията изразява пълната си подкрепа и застава зад водещата на сутрешното предаване, като категорично се противопоставя на вандалския и скодоумен начин за разчистване на сметки с журналистите и лицата, които търсят истината и задават неудобните въпроси на всеки, който дължи отговори и обяснение за поведението и постъпките си.

Със средновековни методи на сплашване, не е възможно да се пречупи формираната с години и отстоявана всеки ден, във всяко предаване, обективност и журналистически кураж.

Цената на истината е висока, но bTV ще остане телевизията, която не просто търси, а и дава право на живот на всички гледни точки, категорични са от телевизията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ФАК ОФФ

ФАК ОФФ

17.09.2013 | 21:49

И какъв точно кураж има в това да смучеш меката пишка на ГЕРБ до припадък?!

Отговори
0 0
Todor Nikolov Nikolov

Todor Nikolov Nikolov

17.09.2013 | 19:07

Zashto ne popitate kak vnuka na \"Car Kiro\"Koito nqma dori osnovno obrazovanie e naznachen v zatvora Plovdiv na materialno otgovorna rabota Kato bibliotekar I kolko e plateno na Zam.Nachalnika na zatvora Zaprqn Iliev i kak se poluchava rabota v zatvora sreshtu zaplashtane...PROSTO GI POPITAITE DO KOGA CIGANSKIQ KLAN SHTE SI RAZVQVA BAIRQKA VSE EDNO BULGARIA E TQHNA \n

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?