четвъртък, 14 Декември 2017 00:24 ч.

Д-р Шанков отваря ресторант за домашни любимци

Пловдивският ветеринар се превърна в една от звездите на тв риалитито "MasterChef"
14.03.2017   |   19:05
Прочетена: 5560   |
Коментари: 0
Д-р Шанков отваря ресторант за домашни любимци

Храна за домашни любимци и любими приятели ще готви популярният ветеринар Костадин Шанков в собствения си ресторант под тепетата. Най-добрият кулинар сред лекарите впечатли жури и участници в хитовото риалити "MasterChef" на bTV със страхотните си умения в кухнята и това сериозно го кара да се замисли дали не е дошъл моментът да отвори заведение.

Катализатор за нестандартната идея се оказало желанието на мнозина от приятелите му да опитат вкусотиите, които д-р Шанков приготвя за Chef Ангелов и колегите му Андре Токев и Петър Михалчев. Приятелите на Коцето предлагат още сега да организират дегустации и дори залагат вход от 50 евро за мераклиите.

Винаги съм обичал да готвя, а в един момент се реших да се явя на кастинг в "MasterChef", сподели за "Марица" Костадин Шанков, който се оказа истински виртуоз в приготвянето на мръвки.  За него е изключително голям успех, че е бил сред първите, които са получили бяла престилка в тв шоуто. Любовта си към готвенето наследил от своите баби. Едната си отишла рано, но била виртуозен сладкар.  Другата пък правела чудни тестени ястия и до ден днешен - отиде ли при нея, го чакат чудни закуски. 

Д-р Шанков, освен че лекува болежките на домашните любимци, е специалист и по диетология и хранителни добавки за домашните любимци.


Топ новини
Циркът на Керязов с Мария Игнатова вбеси жена му
13.12.2017   |
22:45   |
1557
Коментари: 0
Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала последен шанс да приключи драмата с тв водещата Мария Игнатова. Това разказват близки до семейството, което висяло на...