петък, 21 Юли 2017 09:46 ч.

Дженоа привика на проби вратар от Локо

21.02.2017   |   13:19
Прочетена: 998   |
Коментари: 0
Дженоа привика на проби вратар от Локо

Вратарят от школата на Локомотив Стефан Дафовски започна от днес проби в италианския елитен клуб Дженоа. Роденият през 2000 година талант от вчера е в Генуа заедно с мениджъра си Антъни Раво. Българинът ще тренира с юношите на Дженоа до петък. Тази сутрин Дафовски беше привикан в медицинския център за пълни изследвания, а след обяд се включва в заниманията.  

Пробите ще бъдат само и единствено с юношите старша възраст на Дженоа (до 19 години) - момчета с две години по-големи от Стефан. За юношата на Локомотив това не е нещо ново, а и след като се прибере, ще се присъедини към мъжкия отбор на "смърфовете". В Дженоа търсят вратар за тази своя формация и се надяват, че високият 195 сантиметра пловдивчанин ще бъде играчът, който им трябва.

"Искам да изкажа специални благодарности на Локомотив (Пловдив) и специално на члена на управата Росен Коруев, който помогна с бързото придвижване на документите по пътуването и за оторизацията от името на клуба. Всички се надяваме, че Стефан ще се представи на добро ниво и ще защити българската вратарска школа", обясни агентът на играча Антъни Раво.


Топ новини
Шефът на ОбС в Баните загина в катастрофа
21.07.2017   |
08:29   |
884
Коментари: 0
Шефът на Общинския съвет в Баните Велин Фиданов загина на място в тежка катастрофа с неговия джип Тойота. Трагедията с две жертви се разиграла около 20 часа вечерта в четвъртък....