четвъртък, 23 Ноември 2017 09:26 ч.

Дани Каназирева е водач на Дясно обединение Нова Република в Пловдив и в областта

„Дани е истинският мажоритарен избор на Пловдив“, счита лидерът на дясната коалиция Радан Кънев
21.02.2017   |   10:26
Прочетена: 2055   |
Коментари: 28
Дани Каназирева е водач на Дясно обединение Нова Република в Пловдив и в областта

Основателят на „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева ще води листите на дясното обединение Нова Република в 16-и многомандатен избирателен район Пловдив-град и в 17-и район в областта. Кандидатите за народни представители на Нова Република ще бъдат регистрирани днес в районните избирателни комисии от представители на „Съюз за Пловдив“ и ДСБ.


В листата за Пловдив е Кирил Янкулов от ДСБ, магистър по екология и опазване на околната среда. В листата е и общинският съветник от „Съюз за Пловдив“ инженер Владимир Кисьов. В областната листа на Нова Република са включени представители почти на всички общини от Пловдивска област.


„Ние държим на личностите и няма да чакаме парламентът да въведе мажоритарни избори, след като милиони ги поискаха. Нова Република е единствената политическа сила, която изобщо не си помисли да изпрати някой отвън за водач в Пловдив, защото градът си има своя лидер. Дани Каназирева е доказан боец – тя печели доверието на хората винаги мажоритарно. Затова не сме изпитвали никакво съмнение, че именно тя трябва да поведе дясното обединение Нова Република в Пловдив и в областта“, коментира говорителят на Нова Република Трайчо Трайков.


„Съюз за Пловдив“ стана учредител на надпартийното дясно обединение Нова Република заедно с ДСБ, Българска демократична общност, Гражданския блок, Асоциацията на българите в Македония „Радко“ и Обединените Реформатори. Политически говорител на Нова Република е бившият министър на икономиката и кандидат-президент Трайчо Трайков.
Дани Каназирева бе два пъти кандидат за кмет и постигна резултат, изпреварвайки кандидатите на повечето парламентарни партии. Досега „Съюз за Пловдив“ е участвал само в местни избори. За първи път организацията ще участва на избори за Народно събрание.


„На първо място за мен са интересите на Пловдив и Пловдивския регион. За разлика от всички останали кандидати, нямам парийна централа, на която трябва да се подчинявам, което ми дава свободата да говоря и предлагам добрите решения за града и региона ни“, каза Каназирева.


Нова Република ще представи всички свои водачи на листи в сряда в София. Откриването на кампанията обаче ще бъде в Пловдив./Марица.бг


Топ новини
Ральо Ралев: Искам децата ми да се гордеят с баща си
23.11.2017   |
08:03   |
237
Коментари: 0
Инж. Ральо Ралев е на 41 години. Завършил е Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”, по професия е инженер-химик. Работил е в пловдивската Инспекция по...